DOLAR 32,3692 0.15%
EURO 34,9810 -0.33%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 22932482,15%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO’da dijital devrim

ALTSO’da dijital devrim

ABONE OL
16:18 - 21 Ekim 2022 16:18
ALTSO’da dijital devrim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, çağa ayak uyduran projeleri hedeflediğini sık sık dile getiriyor. Erdem’in bu bağlamdaki iddialı projelerinden biri ise “ALTSONET E-TİCARET PORTALI.”
5 Kasım’da gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ve iddialı projeleri ile çalışmalarını sürdüren ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem projelerini açıklamaya devam ediyor. Daha önce en büyük projesinin kurumlar arası iş birliği yani “Ortak akıl” olduğunu dile getiren Erdem, Global ALTSO, İstanbul irtibat ofisi ve yeni hizmet binası ve 5 dilde danışma hattı gibi iddialı birçok projeyi açıklamıştı. ALTSO Başkan Adayı Erdem’in açıkladığı son proje ise ALTSO’da dijital devrim olarak nitelendirildi.

ALTSONET E-TİCARET PORTALI

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “ALTSONET e-ticaret Portalı” ile ilgili açıklamasında “Küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek amacıyla kurulacak olan ALTSONET e-ticaret portalı ile Alanya’mızda üretilen ve satılan her türlü mal ürün ve hizmet tüketici veya tedarikçi ile kolayca buluşabileceği bir portal kuracağız” dedi.

“5 FARKLI DİLDE HİZMET VERECEK”

Global ALTSO hedefi doğrultusunda kurulacak portalın farklı dillerde hizmet vereceğini dile getiren ALTSO Başkan Adayı Erdem, “portalımızda beş farklı yabancı dilde hizmet vereceğiz. Alanya’da ticaretin sınırı yok. Alanya global bir şehir. Bu nedenle ticarette dünyanın her yerinden insanlar ile iletişim kurma ihtiyacı doğuyor. Biz de üyelerimizin müşterilerine kendilerini doğru ifade edebilmesi için portalın 5 dilde hizmet vermesi gerektiğini belirledik” şeklinde konuştu.

“DIŞ TİCARET İHTİSAS KOMİSYONU POTANSİYELİ ARTTIRACAK”

ALTSONET e-ticaret portalı dışında Dış Ticaret İhtisas Komisyonu’nun da kurulacağının altını çizen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Odamız bünyesinde kuracağımız dış ticaret ihtisas Komisyonuyla Alanya’mızda üretilen her türlü mal ürün veya hizmetin ihracatına yönelik çalışmalar yapacağız ticaret bakanlığımız tarafından ihracatta dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda geliştirilen Türkiye’nin ihracat potansiyelini önemli katkılar sağlamayı amaçlayan kolay ihracat platformu kolay destek online Eksport akademi gibi programları üyelerimizin katılımı entegrasyonu ve bu mecralardaki faaliyetlerini artırmaya yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerleri webinarları düzenleyerek yurtdışı pazarlarına giriş kılavuzları ürünlerin yurtdışı hedef pazarlardaki durumu rakiplerin payı potansiyel İthalatçılar uygulanan gümrük vergileri ve ihracat için ihtiyaç duyulan diğer tüm faydalı verilerini üyelerimize en hızlı ve kolay şekilde paylaşılmasını sağlayacağız böylelikle Alanya’mızdaki Üretici ve tacirlerimizin yurtdışı hedef pazarlardaki potansiyel müşterileri ile buluşmasını ve Alanya’mızın ihracat potansiyelinin artırılmasına katkı sağlayacağız” İfadelerini kullandı.

“ÜYELERİMİZE EĞİTİMLER VE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEĞİZ”

Sadece dijital portalların kurulmasının bir çözüm olmadığının da altını çizen Eray Erdem, “Artık dünya globalleşti ve dijitalleşti. Bu doğrultuda bizde göreve gelmemiz durumunda ALTSO’da dijital devrimi başlatacağız. Ancak sadece bununla bir yere varamayız. Bizim kuracağımız dijital platformların üyeler tarafından da doğru ve akılcı kullanımı şart. Bu nedenle üyelerimize de dijital ürünlerin hem doğru kullanımı hem de teknik anlamda kullanımı konusunda eğitimler vereceğiz. Her zaman söylediğim gibi birbirine entegre çalışmalar başarının en önemli unsurudur. Biz de üyelerimizle birlikte entegre olarak Alanya ticaretini ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.