DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20626702,05%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALTSO’ya iki üniversite bitiren başkan adayı I TOKSÖZ SESSİZ ÇALIŞIYOR

ALTSO’ya iki üniversite bitiren başkan adayı I TOKSÖZ SESSİZ ÇALIŞIYOR

ABONE OL
08:51 - 22 Eylül 2021 08:51
ALTSO’ya iki üniversite bitiren başkan adayı I TOKSÖZ SESSİZ ÇALIŞIYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ÖZEL HABER / ALPER KUTAY

2022’nin Ekim/Kasım ayında yapılması beklenen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerine 15 ay kala, adaylar şekillenmeye başladı. Alanyaspor As Başkanı, ALBİMO Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç’in ardından, Alanya’nın tanınmış genç işadamlarından Tunahan Toksöz’ün de adaylık için saha çalışmalarına aylar önce başladığı, toplumun ve iş dünyasının pek çok ismiyle görüşmeler yaptığı öğrenildi.

40 yaşındaki genç işadamı Toksöz, halen sahibi olduğu TNH Group bünyesinde inşaat / müteahhitlik faaliyetlerine devam ediyor. İki üniversite bitiren ve 3.’süne başlayan, bilgisayar programcılığının yanı sıra işletme okuyan Tunahan Toksöz, 2000 yılında, dönemin Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun talebi üzerine Alanya Belediyesi’nde Kent Bilgi Sistemi’ni kuran ekibin başındaki isim olarak tanınıyor.

Alanya Belediyesi adına Alanya Tapu Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü’nün yanı sıra Alanya İlçe Seçim Kurulu ile koordineli bir çalışma içerisine girerek dört kurumun da şu an kullandığı bilgisayar programlarını hazırlayan, Alanya’da halen kullanılan veri tabanının oluşmasını sağlayan Tunahan Toksöz, 2010 yılından beri inşaat / müteahhitlik çalışmalarına devam ediyor. Alanya gençliğinin sevilen isimlerinden olan Toksöz, aynı zamanda ALTSO eski başkanlarından Kerim Taç’ın da damadı.

ALTSO Başkan Adayı olmak için kolları sıvayan, başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan gibi kentin siyasi ve ticari dinamikleriyle görüşerek niyetini açıklayan Toksöz’ün, seçimlere 6 ay kala sahaya ineceği ve seçim ofisini açarak adaylığını kamuoyu ve ALTSO üyeleriyle paylaşacağı da edinilen bilgiler arasında.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.