DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440,89%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi

Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi

ABONE OL
14:25 - 29 Kasım 2022 14:25
Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giden genç, polis otosu ile çarpışarak hayatını kaybetti. Gencin cenazesi, acı haberi alarak morga koşan arkadaşları ve ailesi tarafından Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerin ardından teslim alındı.
Kaza, dün gece saatlerinde Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Uysal’ın (20) kullandığı motosiklet, devriye görevi yapan 07 A 7658 plakalı polis otosu ile çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilerek yardım istendi. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis otosunun sürücüsü polis memurunun ise kaza sonrası gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan araştırmada, gencin annesi Şerife Uysal’ın dün doğum günü olduğu ve kazanın, gencin annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giderken meydana geldiği öğrenildi. Antalya’da limanda bir gemide çalıştığı öğrenilen Uysal’ın, arkadaş çevresi tarafından da çok sevildiği ifade edildi. Sabah saatlerinde acı haberi alan gencin arkadaşları ve ailesi morga koştu. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından baba Taner Uysal ve gencin arkadaşları tarafından teslim alındı. Kurşunlu Mezarlığı’nda defin işlemleri yapılacak olan cenazenin, Çakırlar Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.