DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ANTALYA BÖLGESİNDE ALANYA LİDER

ANTALYA BÖLGESİNDE ALANYA LİDER

ABONE OL
11:14 - 18 Ağustos 2020 11:14
ANTALYA BÖLGESİNDE ALANYA LİDER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

10 Ağustos itibariyle charter uçuşların başladığı Rusya’da, turistlerin Antalya’daki hangi bölgelere daha çok talep gösterdiği belli oldu. Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, ”Antalya’ya gelecek turistlerin yüzde 40’ını Kemer alır” şeklinde açıklama yapmıştı. ATOR, Yorulmaz’ın değerlendirmesinin Rusya’da ne oranda karşılık bulduğunu araştırdı.

 

Charter uçuşların başladığı Rusya’da, talebin Antalya’daki hangi destinasyonlara yoğunlaştığı yavaş yavaş ortaya çıkarken, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, kente gelecek turistin yüzde 40’ını Kemer’in alacağını açıklamıştı. Yorulmaz’ın açıklamasını değerlendiren Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tur operatörlerinden elde ettiği verilerler talebin hangi destinasyonlarda yoğunlaştığını açıkladı.

ANEX: ALANYA’NIN REZERVASYON DERİNLİĞİ YÜKSEK

Anex Tour Antalya’da şu anda liderliği yüzde 27 ile Alanya’da olduğunu, Belek ve Kemer’in toplamının ise yüzde 26 seviyesinde olduğunu açıkladı. Şirketin açıklamasında, ”Kemer bölgesi geçen yıl da üçüncü sırada yer alıyordu. Alanya’da rezervasyon derinliği yüksek, Ekim, kasım hatta aralık ayına bile rezervasyon yapılıyor..” açıklamasını yaptı.

PEGAS: BÖLGELER DENGEDE GİDİYOR

Pegas Touritik’in 17 Ağustos’a kadarki varışlar ve ağustos sonuna kadarki rezervasyonlarına göre, Antalya’nın Kemer, Antalya+Belek, Side ve Alanya bölgeleri eşit ağırlıkta gidiyor. Şirket, ”Bu resort bölgelerinde tatil yapanların oranı yüzde 25. Bazı yerler biraz düşük, bazı yerler biraz daha yüksek, bunun bir önemi yok. Ancak Kemer’in toplam turistin yüzde 40’ını alacağı konusunda konuşmaya gerek yok.” dedi.

BİBLİO VE TEZ TUR’DA DA ALANYA LİDER

Biblio Globus’un satışlarında da Alanya’nın lider durumda olduğu belirtildi.Geri kalan talebin Kemer, Belek ve Side arasında dağıldığını kaydeden Biblio Globus, talebin bölgelere göre dağılımında geçen seneye göre bir değişiklik göstermediğinin altını çizdi.

Alanya Tez Tour’un satışlarında da lider durumda. Buna göre, Antalya’daki ağırlığın yüzde 32’sini Alanya oluştururken, onu yüzde 28 ile Kemer ve yüzde 21 ile Belek takip ediyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.