DOLAR 32,3132 0.18%
EURO 35,1016 -0.13%
ALTIN 2.278,690,06
BITCOIN 22743831,24%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Antalya ve Alanya basınını sarsan ifşalar… Şok iddia: Hard diskinde 18 yaş altı çocuk videoları saklıyor

Antalya ve Alanya basınını sarsan ifşalar… Şok iddia: Hard diskinde 18 yaş altı çocuk videoları saklıyor

ABONE OL
22:09 - 23 Ocak 2023 22:09
Antalya ve Alanya basınını sarsan ifşalar… Şok iddia: Hard diskinde 18 yaş altı çocuk videoları saklıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’nın Orhan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu bilinen ve Antalya’da internet üzerinden habercilik yapan gazeteci Hilmi Ş. hakkında ilginç iddialar ve ifşalar gündeme oturdu.

Alanya’da bazı gazeteciler, siyasiler ve işadamları hakkında şok iddia ve iftiralar atarak popüler olmaya çalışmakla suçlanan, defalarca mahkemeye verilen ve hakkında pek çok kez ceza verildiği belirtilen, Antalya’da internet üzerinden habercilik yapan gazeteci Hilmi Ş. hakkındaki şok iddialar ve ifşalar, Antalya ve Alanya basınını sarstı. Hilmi Ş. hakkında bir internet sitesi adresi üzerinden yayınlanan şok iddia ve ifşalar aynen şöyle:

“Gazeteci H.Ş.’nin FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’e yıllar önce yaptığı övgüler ve yağcılıkları dünyaca bilinen tarihsel olarak her şeyi arşiv altına alınan arşiv.org sitesinin arşiv kayıtlarından çıktı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında sözde gazeteci H.Ş. tarafından silindiği tespit edildi. Bu FETÖ’cü gazeteci H.Ş.’nin FETÖ ile ilgili olan bağlantı ve faaliyetleri sebebi ile ilgili daha önce de ifşaatleri ortaya çıkmıştı. şimdi bu Fethullahçı ile ilgili bütün bağlantı ve temaslarını ifşa ettiğimiz bu blog sitesi üzerinden bu şahsın FETÖ terör örgütü ile ilgili olan tüm temaslarını teker teker ifşa edeceğiz. Her pazar akşamı bir adet içerik yayınlayacağız.”

İlk yayınlanan belgelerde, Hilmi Ş.’nin hesabından Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen için iltifat ve özlem içeren twitler yer aldı. İfşaların devam edeceğinin belirtildiği sitede, “Bu vatan haininin 18 yaş altında çocuklara yönelik video içeriklerini hard disklerinde nasıl tuttuğunu, bu şahsın bilgisayarından çekilen tüm dosya ve bilgileri ifşa edeceğiz. Bu yaptığı hiçbir şey yanına kalmayacak. Bu gazeteci H.Ş.’nin bu saatten sonra yediği bütün pislikler ortaya çıkacaktır. Şahıs ile ilgili yaptığımız her iddiayı teknik olarak bu blogda kanıtlı bir şekilde, ispatlı olarak açıklayacağız. Öbür türlü herkes herkesin hakkında atar tutar. Biz teknik ve ispatlı deliller çerçevesinde ifşa edeceğiz. İlk olarak daha önceden kendi hesabı üzerinden attığı bazı tweetleri bile sağdan soldan çalarak atmıştır. Bu şahsın bilgisayarı üzerinden ele geçirdiğimiz, bilgisayarında bulunan çocuk pornoları ile ilgili delil ve ispatları bir sonraki paylaşımımızda, 29 Ocak Pazar günü yayınlayacağız. Bilgisayarına eriştiğimiz şahsın gazeteci Hilmi Ş. olduğuna ilişkin yine şahsın bilgisayar ve telefonundan elde edilen kendi kişisel bilgilerini de burada yayınlayacağız ki tüm herkes bu şahsın kim olduğunu bilsin ve bacısını ve kızını bu adamdan korusun” denildi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.