DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Antalya’da ‘Alanya DSİ Zirvesi’ gerçekleştirildi

Antalya’da ‘Alanya DSİ Zirvesi’ gerçekleştirildi

ABONE OL
16:06 - 28 Şubat 2022 16:06
Antalya’da ‘Alanya DSİ Zirvesi’ gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun’un ev sahipliğinde AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri DSİ 13. Bölge Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Antalya’da İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ile bir araya gelerek, Alanya’da yürütülen çalışmaların ve yaz döneminde ortaya çıkabilecek sıkıntılarla ilgili önceden önlem alma konusu üzerine istişareler yaptılar. Öncelikli hedeflerinin devam eden yatırımların tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunabilmek olduğunu aktaran Başka Toklu, hükümetin Alanya’ya her yatırımının takibini sürdürdüklerini, vatandaşların en kaliteli hizmeti alabilmeleri için çalıştıklarını aktardı.

Bugün Antalya’da gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu; ‘‘İl Başkanımız Sn. Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Antalya DSİ 13. Bölge Müdürümüz Sn. Hayrullah Coşkun ile bir araya geldik. Yaz döneminden önce oluşabilecek sıkıntılar için önceden önlemlerimizi almak adına toplantımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için bu yönde çalışmalarımız sürecektir. Bölgemizde devam eden tüm yatırımlarımızın yakinen takibini sürdürüyoruz. Devam etmekte olan yatırımları biran evvel tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmak ana hedefimizdir. Bugün bizlerle birlikte olan, Alanya’mızla ilgili olan tüm konularda desteğini hissettiğimiz değerli İl Başkanımız Sn. Av. İbrahim Ethem Taş’a ve Milletvekilimiz Sn. İbrahim Aydın’a teşekkür ediyoruz’’ İfadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.