DOLAR 32,3185 0.2%
EURO 35,1225 -0.03%
ALTIN 2.294,650,77
BITCOIN 23048032,07%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ARAZİ KAVGASINDA ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

ARAZİ KAVGASINDA ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

ABONE OL
13:03 - 16 Temmuz 2020 13:03
ARAZİ KAVGASINDA ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. 6 kişinin hastanelerde tedavisine devam edilirken, cenazelerin alınması esnasında çevik kuvvet ve özel harekat polisleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde meydana geldi. Trafik ışıklarında bekleyen araç ile marketten çıkan iki grup arasında Muş’un Malazgirt ilçesindeki bir arazi anlaşmazlığından kaynaklanan husumetten dolayı tartışma başladı. İki grubun yakınlarının da karıştığı kavga kısa sürede büyüdü. Taş, sopa, balta, çapa, bıçak ve tahta parçalarının kullanıldığı kavgada 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavgayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Her iki taraftan B.G. (23), Ö.G. (25), R.G. (25), Vehbi Gündüz (28), F.G., M.K. (44), Huni Karadeniz (19) ve C.Ö. (22) yaralandı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmada olay yerinde; 3 bıçak, 5 kazma sopası, 1 balta, 1 çapa ele geçirdi.  Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinden firar ettikleri belirlenen C.K. ve E.K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Huni Karadeniz (19) yapılan tüm müdahaleye rağmen Kepez Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralılardan Vehbi Gündüz de (28) kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabaha karşı hayatını kaybetti.

Kavgada hayatını kaybeden Huni Karadeniz ve Vehbi Gündüz’ün cenazeleri otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Huni Karadeniz’in yakınları morg önünde gözyaşlarına boğuldu. Her iki taraftan da birer kişinin hayatını kaybettiği olayda, çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri yeni bir kavga ihtimaline karşı morg önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Huni Karadeniz’in cenazesi yakınlarının özel aracıyla morgdan alındı. Cenaze aracına binmeye çalışan Karadeniz’in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren bir kadını polis yüzüne su dökerek sakinleştirmeye çalıştı. Birkaç saat sonra da Vehbi Gündüz’ün cenazesi morgdan alındı. Her iki cenazenin de Muş’un Malazgirt ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.