DOLAR 32,5259 0.11%
EURO 35,0474 -0.01%
ALTIN 2.435,800,00
BITCOIN 21010680,75%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Arçelik Sadullahoğlu Alanya’yı teknoloji ile buluşturdu

Arçelik Sadullahoğlu Alanya’yı teknoloji ile buluşturdu

ABONE OL
16:01 - 13 Temmuz 2021 16:01
Arçelik Sadullahoğlu Alanya’yı teknoloji ile buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da 40 yıldır beyaz eşya sektörünün öncüsü olan Sadullahoğlu A.Ş., 21. yüzyılın gereği olarak Çarşı Mağazası’nı Arçelik Omni Teknoloji Mağazası’na dönüştürdü

SÜREKLİ gelişme anlayışı içinde müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için 1’i Mahmutlar’da 2’si Alanya merkezde olmak üzere 3 mağazasıyla 40 yıldır Alanya’da beyaz eşya sektöründe hizmet veren Sadullahoğlu A.Ş., müşterilerine kaliteli ve konforlu alışveriş keyfini yaşatmaya, yenilenen teknoloji mağazalarıyla devam ediyor. Kalitesi dünya çapında kabul edilmiş Arçelik ürünlerinin yanı sıra, yine Arçelik grubunun özel bir çalışması olan ve Türkiye’de sınırlı noktalarda satışa sunulan Leisure Beyaz Eşya ve Ankastre serileri, her zaman bir çok konuda olduğu gibi yine öncü olarak Alanya showroom mağazasında Alanya halkıyla buluştu.

OMNİ TEKNOLOJİ MAĞAZASI AÇILDI

ÖZEL olarak tasarlanmış, üzerindeki her detay özenle seçilmiş olan ve kalitesi dünya çapında olan seriyi Alanya’ya getiren ve yine bir ilke imza atan Sadullahoğlu A.Ş.’nin yönetim kurulu üyesi Nilüfer Zavlak, “Yine öncü olmanın gerekliliği olarak bu sene 25 Metrelik Yol üzerindeki Alanya Çarşı Mağazası’nı baştan aşağı yenileyerek yeni nesil Arçelik Omni Teknoloji Mağazası haline getirdik. Bu mağazada tabletten telefona, akıllı tahtadan drona ve akıllı saate kadar tüm teknolojik ürünler ve Arçelik beyaz eşya serileri eşsiz bir alışveriş deneyimi ile değerli müşterilerimizi bekliyor” dedi. 25 Metrelik Yol üzeri ve Orman İşletme Müdürlüğü yanındaki iki mağaza dışında Alanya’nın en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Mahmutlar’a da Arçelik kalitesini ve uzmanlığını getiren Sadullahoğlu A.Ş.’de tüm beyaz eşya grupları, televizyon ve ankastre setlerin yanı sıra küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri de Alanya halkının beğenisine sunuldu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.