DOLAR 32,5508 -0.02%
EURO 34,9039 0.04%
ALTIN 2.431,480,07
BITCOIN 2169869-0,11%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Arıkan’dan Türkdoğan’a: Seslendiğiniz yetkililer kim?

Arıkan’dan Türkdoğan’a: Seslendiğiniz yetkililer kim?

ABONE OL
17:16 - 31 Ocak 2022 17:16
Arıkan’dan Türkdoğan’a: Seslendiğiniz yetkililer kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İskele bölgesindeki çökme ve tahribat için yetkilileri göreve davet eden MHP İlçe Başkanı Türkdoğan’a İYİ Parti İlçe Başkanı Arıkan’dan tepki geldi. Arıkan, “Yerel iktidar sizde, genel iktidar sizde, seslendiğiniz yetkililer kimler? Size engel olan bir kurum mu var?” dedi.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte iskele bölgesinde teknelerin bağlandığı alanda yaşanan çökme ve tahribatı yerinde inceledikten sonra açıklamalarda bulunan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın sözlerine tepki gösterdi.
Türkdoğan, incelemelerin ardından “Tarım Bakanlığı tarafından balıkçılar kooperatifine kiraya verilen rıhtım bölgesindeki bu keşmekeşin bir an evvel düzeltilmesi için tüm ilgili ve yetkilileri göreve davet ediyorum. Alanya Belediyemiz yetki verildiği takdirde sorumluluk almaya hazırdır” demişti.
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan’ın bu sözlerini eleştiren İYİ Parti İlçe Başkanı Arıkan, “Sayın başkanlara soruyorum; yerel iktidar sizde, genel iktidar sizde, seslendiğiniz yetkililer kimler? Bu konuda kamuoyunu bilgilendirir misiniz? Size engel olan bir kurum mu var, varsa hangisi açıklar mısınız? Yoksa Cumhur İttifakı olarak yönettiğiniz sistemde yetkililere seslenme metodunuz mu farklı? Ben şahsen İYİ Parti İlçe Başkanı olarak üzerime düşen bir şey varsa Alanya’mız için hazırım. CHP heyetinin de elini taşın altına koyacağından hiç şüphem yok, hatta kefilim. Netice itibariyle bu meseleye de bahanelerle değil, çözüm yollarıyla yaklaşmanızı öneriyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.