DOLAR 32,5859 0.29%
EURO 34,7899 0.06%
ALTIN 2.490,740,28
BITCOIN 20708424,08%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ASFALT ÇALIŞMALARI MERKEZDEN KIRSALA DEVAM EDİYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI MERKEZDEN KIRSALA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
15:20 - 9 Haziran 2023 15:20
ASFALT ÇALIŞMALARI MERKEZDEN KIRSALA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsalda asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Mahmutlar Mahallesi Göleviz Caddesi asfaltla buluşturulurken, yayla yollarında da asfalt yama ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri merkez ve kırsalda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinde asfalt çalışmaları devam ederken, Demirtaş ve Çıplaklı mahallelerinde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmaları sürüyor.

Ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışmalarla Mahmutlar Göleviz Caddesi ve bağlantıları asfaltlanarak trafiğe açıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları ivedilikle asfaltla buluşturan Alanya Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için hızlı bir çalışma ile caddeyi vatandaşların kullanımına açtı.

Yaz sezonunun girmesiyle birlikte Alanya’nın yaylalarında çalışmalarını yoğunlaştıran Alanya Belediyesi ekipleri, Tokar ve Gökbel yaylalarında asfalt yama ve yol düzenleme çalışmalarına başladı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.