DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072232-0,36%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ASIRLIK LEZZET ALANYA’DA

ASIRLIK LEZZET ALANYA’DA

ABONE OL
16:51 - 11 Ağustos 2020 16:51
ASIRLIK LEZZET ALANYA’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

1887’den beri faaliyet gösteren Helvacı Yakub Efendi artık Alanya’nın Şevket Tokuş Caddesi’nde birbirinden leziz tatlarla helva severlerle buluşuyor. Asırlık geleneksel lezzetleri müşterileriyle buluşturan Helvacı Yakub Efendi İşletme Sahibi Elif Sezen, “Küçüklükten beri alışkın olduğumuz tadı Alanyalılarla buluşturmak istedik” diyerek yeni açılan işletme hakkında bilgi verdi.

“ALANYA HALKI BU LEZZETİ ÇOK SEVDİ”

Bursa İnegöl doğumlu olduğunu söyleyen işletme sahibi Elif Sezen, “küçüklükten beri çok sevdiğimiz alıştığımız bir tat her gittiğimizde mutlaka gidip tadıyoruz. Eşimle aramızda konuşurken Alanya’da helva alabileceğimiz bir yer olmadığını farkettik. Keşke Alanya’da da böyle bir mekan olsa dedik ve bu mekanı açmaya karar verdik. Helva çok kültürel bir şey ve eskiden gelen bir lezzet o yüzden insanlar burayı çok sevdiler. Alanya Halkı bu tadı çok sevdi. Her şey yolunda gidiyor” dedi.

“ÜRÜN YELPAZESİ ARTMAYA DEVAM EDECEK”

Helvacı Yakup Efendideki geniş ürün yelpazesiyle ilgili bilgi veren Sezen, dondurmalı irmik helvası, sade dondurmalı irmik helvası, Antep fıstıklı irmik helvası, çikolatalı irmik helvası gibi pek çok çeşidimiz var. Genelde hepsini altında dondurma ile servis ediyoruz. Aynı zamanda Bursa’nın meşhur tadı olan süt helvasını da çömlekte servis ederek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Lezzetlerimizin kendine has aroması var o da ustanın sırrı. Onun dışında Kütük helvası, kırmızı yaz helvası, kakaolu helva ve tahin helvası çeşitleriyle müşterilerimize hizmet veriyoruz .Ürün çeşitliliğimiz oldukça fazla fakat yeni açılan bir işletmeyiz ürün çeşitliliğimiz artmaya devam edecek.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN GÜLERYÜZ ÖNEMLİ”

Müşteri memnuniyeti için güler yüzün çok önemli olduğunu vurgulayan Sezen, Bizim aile şirketimiz var insan odaklı her işte öncelik güleryüz, onun dışında ürünün arkasında olmak, ürünü tanımak ve tanıtmak da çok önemli. Benim de en çok güvendiğim nokta bu lezzetimize çok güveniyoruz. İlk burayı açmaya karar verdiğimizde insanların şüpheleri vardı. Bizim yaptığımız helva farklı irmik helvasının farklı bir versiyonu. Bu da yine ustanın hüneri ile alakalı. Müşterilerden bu anlamda çok güzel tepkiler alıyoruz. Müşterilerimiz bizden biz de müşterilerimizden oldukça memnunuz. Alanya’da hem unutulmuş değerleri hatırlatıyoruz hem de insanlara bu lezzeti sunuyoruz. Herkesi dondurmalı İrmik helvamızı ve farklı lezzetleri tatmak için Helvacı Yakup Efendi’ye bekliyoruz.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.