DOLAR 32,5933 0.36%
EURO 34,8683 0.37%
ALTIN 2.491,170,29
BITCOIN 21137224,17%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Ateş’ten Uysal’a işbirliği ziyareti

Ateş’ten Uysal’a işbirliği ziyareti

ABONE OL
09:41 - 18 Ağustos 2022 09:41
Ateş’ten Uysal’a işbirliği ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve Mesut Öten, ALKÜ Gazipaşa M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yavuz Uysal’ı ziyaret etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve Mesut Öten, MYO Müdürü Doç. Dr. Yavuz Uysal’a hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra yapılması planlanan ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “MYO Müdürlüğü görevine atanan hemşerimiz Doç. Dr. Sayın Yavuz Uysal’a, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yapacağımız ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için Müdürümüz Uysal’a teşekkür ederim” dedi.

MYO Müdürü Doç. Dr. Yavuz Uysal ise, Yusuf Ateş ve Mesut Öten’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Müdür Uysal, “Daha önce de belirttiğim gibi Gazipaşa’nın tüm paydaşları ile iş birliği içerisinde yüksekokulumuzu çok daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacağız. Diğer kurumlarla işbirliği içinde olarak ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile spor alanında birçok faaliyet yapacağımıza eminim” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.