DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0,59%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Aykut Kaya’dan ALTSO’ya ziyaret

Aykut Kaya’dan ALTSO’ya ziyaret

ABONE OL
18:01 - 8 Haziran 2023 18:01
Aykut Kaya’dan ALTSO’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Başkan Erdem, Alanya iş dünyasının taleplerini Vekil Kaya’ya ileterek, çözüm için destek istedi.

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Orkan, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, İYİ Parti İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

Antalya Milletvekili Aykut Kaya ve İyi Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdem, iş dünyasının taleplerini de Vekil Kaya’ya iletti.

Başkan Erdem, “Antalya Milletvekilimiz Aykut Kaya, İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve ilçe yönetimini odamızda ağırladık. Antalya’mızdan seçilen vekillerimiz ile yeni dönemde işbirliği yapmaya ve iş insanlarının taleplerini, iletmeye devam edeceğiz. Sayın Vekilimize, Alanya’mız sorunlarıyla ilgili taleplerimizi iletip, çözüm konusunda destek istedik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

ALTSO’yu ziyaretinde iş dünyasının taleplerini alan Vekil Kaya, “Eray başkanımıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisinden yeni çalışma döneminde çok yararlanacağız. Alanya için Antalya için her türlü sorunun çözümü konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.