DOLAR 32,3344 0.25%
EURO 35,0517 -0.24%
ALTIN 2.284,010,29
BITCOIN 22801091,00%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘AYTEMİZ GİTSİN’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

‘AYTEMİZ GİTSİN’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

ABONE OL
12:43 - 4 Mart 2021 12:43
‘AYTEMİZ GİTSİN’ KAMPANYASINA TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da çevreci Yücel Uçur’un başlattığı, Aytemiz Dolum Tesisleri Alanya’dan Gitsin” kampanyasına destek artıyor. Yücel Uçur, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu ve avukat Halime Şenli, geçtiğimiz pazartesi günü Büyük Alanya TV’de Alper Kutay’la Politika Kulisi programına katıldılar. Programa ayrıca Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti ve Gelecek Partisi’nin ilçe başkanları da telefon bağlantısıyla katılarak Aytemiz’e yönelik tepkilerini ifade ettiler.

Çevreci Yücel Uçur’un başlattığı kampanyaya bugün de MHP’nin sevilen isimlerinden, Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sünbül, Ümran Oto Ekspertiz firmasının Alanya şubesi sahibi oğlu Ahmet Sünbül de destek verdi.  Baba oğul,  Aytemiz A.Ş.’nin Yeşilöz Mahallesi’ndeki dolum tesisinin Alanya’dan kaldırılması için Danıştay’a gönderilmek üzere Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdiler.

Antalya İdari Mahkemesi’nde ÇED raporuna karşı kazanılan dava, Aytemiz firması ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Danıştay’a temyize götürüldü. Aytemiz Platformu kültürel mirasa ve doğaya sahip çıkmak adına, duyarlı tüm vatandaşları başlatılan dilekçe kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Kampanyaya tam destek veren Ahmet Sünbül ve Mustafa Sünbül bugün Alanya Adliyesi’ne giderek Aytemiz A.Ş.’ye ait dolum tesisinin kaldırılması yönünde yazdıkları dilekçelerin Danıştay’a gönderilmesi talebiyle Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiler. Mustafa Sünbül, “Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş.’nin Alanya’dan kaldırılması anayasal hakkımız olan sağlıklı bir çevrede yaşam haklarımızın tarafımıza verilmesini talep ediyoruz” dediler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.