DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22818871,33%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AYTEMİZ’E BİR TEPKİ DE DEVA PARTİSİ’NDEN

AYTEMİZ’E BİR TEPKİ DE DEVA PARTİSİ’NDEN

ABONE OL
13:50 - 8 Mart 2021 13:50
AYTEMİZ’E BİR TEPKİ DE DEVA PARTİSİ’NDEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da çevreci Yücel Uçur’un başlattığı, “Aytemiz Dolum Tesisleri Alanya’dan Gitsin” kampanyasına destek artıyor. Yücel Uçur, Alanya Çevre Eğitim Derneği (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan, Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu ve avukat Halime Şenli, 1 Mart Pazartesi günü Büyük Alanya TV’de Alper Kutay’la Politika Kulisi programına katıldılar. Programa ayrıca Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti ve Gelecek Partisi’nin ilçe başkanları da telefon bağlantısıyla katılarak Aytemiz’e yönelik tepkilerini ifade ettiler.

Yücel Uçur’un başlattığı kampanyaya MHP’li Mustafa Sünbül ile oğlu Ahmet Sünbül’ün ardından, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ali Hancı ile Alanya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci de destek verdi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan’ın ardından önemli bir başka destek de CHP İlçe Teşkilatı’ndan geldi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Adliyesi’ne giderek, Alanyaspor’un formasına reklam veren Aytemiz firmasının Alanya’dan gitmesi için dilekçe verdiler.

Öte yandan dün MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ekibiyle birlikte Alanya Adliyesi’ne giderek “Aytemiz Alanya’dan gitsin” kampanyası için dilekçe verdiler. Son durumu değerlendiren çevreci Yücel Uçur, “MHP ilçe başkanım sn. Mustafa Türkdoğan ve ilçe yöneticileri de Alanya adliyesine giderek Danıştay 6. Dairesine gönderilmek üzere dilekçelerini teslim ettiler” dedi.

Çevreci Yücel Uçur, “Metro Market karşısı Hancı Pastanesi’nden ve Alanya Adliyesi giriş katında solda yer alan Baro odasına giderek Feride hanımdan dilekçe temin edebilirsiniz. Kimlik fotokopinizle birlikte imzaladığınız dilekçeyi adliye girişindeki ön büroya vermeniz yeterli. Gönderimi akşam biz toplu şekilde yapacağız. Ulaşım imkanı olduğu halde “dünya etrafımda dönsün, herkes, her şey ayağıma gelsin” diyenlere zahmet vermeyelim. 7/24 elinde kamera, tarlaya pisleyen kargayı dahi fotoğraflayıp ‘çiftçilerimize gübre desteği veriyoruz’ dercesine Alanya’ya hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir siyasiyi oynayan bazı foto kahramanlar nedense hala basit bir dilekçe veremediler” dedi.
Öte yandan Politika Kulisi programına telefonla bağlanarak kampanyaya destek vereceğini söyleyen Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ın, Yücel Uçur’un görüşme talebini kabul etmediği ileri sürüldü. Bu konuda yaşanan gelişmeyi anlatan Yücel Uçur,  “Alanya Kent Konseyine gidip dilekçelerini bıraktım. Alanya Kent Konseyi Başkanı sn. Nurhan Özcan online bir toplantı gerçekleştirdiği için görüşemedik ama yardımcılarına bugün saat 17.00’den önce dilekçelerin teslim edilmesinin önemini anlattım. Ayrıca Nurhan hanıma whatsapp üzerinden de sesli mesaj göndererek durumun önemini tekrar vurguladım. Konseyin ağır ve önemli üyeleriyle birlikte adliyeye giderler mi? Göreceğiz” dedi.
Büyük Alanya’ya konuşan Nurhan Özcan ise 8 Mart Pazartesi günü (bugün) Alanya Kent Konseyi olarak Alanya Adliyesi’ne giderek Aytemiz’in Alanya’dan gitmesi için başlatılan kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Bugün gelinen son süreci özetleyen çevreci Yücel Uçur, “Deva Partisi Alanya İlçe Başkanı sayın Ahmet Çakan’a da dilekçelerini bizzat teslim ettim. Ahmet Başkan dilekçeleri imzalayıp bugün Alanya Adliyesi’ne teslim edeceklerini söyledi. Bünyesindeki isimlere baktığımızda ‘Başkanların Başkanı’ diyebileceğimiz Alanya Kent Konseyi Başkanı sayın Nurhan Özcan’ı aradım, sanıyorum yoğunluğundan olacak telefonuma bakmadı. Sonra whatsapp üzerinden kendisine yazıp dilekçe konusunda hatırlatma yaptım. Bir süre sonra ‘Halk Eğitim sergi açılışındayım, arayacağım’ şeklinde bir cevap yazdı. Düşünüyorum da, Alanya Kent Konseyi şu an tam olarak biz Alanya sevdalılarının yaptıklarını yapıyor olmalıydı. Alanya’da sistem maalesef obez olmuş, hareket etmekte zorlanıyor. Bizler kapı kapı gezip ricacı olmasak, üstelemesek sistemin hareket etmesini beklemek hayal gibi” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.