DOLAR 32,3450 0.28%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22837872,16%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BABACAN’A MHP’Lİ UĞUR’DAN SERT YANIT

BABACAN’A MHP’Lİ UĞUR’DAN SERT YANIT

ABONE OL
14:12 - 13 Şubat 2021 14:12
BABACAN’A MHP’Lİ UĞUR’DAN SERT YANIT
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, ülkede “uygun iklim” olduğunda Anayasa’nın ilk dört maddesi üzerinde de konuşulabileceğini savundu. Babacan’ın değişiklik sinyali olarak algılanan çıkışı siyasilerin ve sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Anayasa açıklamalarının ardından gündeme gelebilecek değişiklikleri yorumlarken Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili söylediği sözlere eleştiri yağıyor.

Deutsche Welle Türkçe’de Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Erdoğan’ın yeni anayasa çağrısını “gerçekçi” bulmadıklarını belirterek “Acil olan sistem değişikliği” dedi. Parlamenter sisteme geçişin gerekli olduğunu söyleyen Babacan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin ortak bir aday gösterilebileceğini ancak bu adayın da parlamenter geçişi sağlama sözü vermesi gerektiğini ifade etti.

Alanya’da ve Gazipaşa’da Ülkü Ocakları’nın önemli simalarından, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Uğur’dan sert yanıt geldi. Uğur, “Bu ülkede her dönem hainler, satılmış işbirlikçileri olmuştur ama unutmasınlar ki Türk devleti sahipsiz değildir. Bu embesiller hayal kurmaya devam etsin. Gerektiğinde Türk milletinin evlatları onlara hak ettiğini yapar” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.