DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660,56%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Babasını çekiçle öldüren Rus gencin annesine saldırdığı anların da görüntüsü de ortaya çıktı

Babasını çekiçle öldüren Rus gencin annesine saldırdığı anların da görüntüsü de ortaya çıktı

ABONE OL
16:13 - 30 Eylül 2022 16:13
Babasını çekiçle öldüren Rus gencin annesine saldırdığı anların da görüntüsü de ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat Çolaklı Mahallesi’nde 5 yıldızlı otelde babası Pavel Stepanov’u çekiçle öldürüp annesini de aynı çekiçle ağır yaralayan Dmitry Stepanov ‘un olay anına ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Olayda ağır yaralanan anne Tatiana Stepanov’un kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı devam ediyor.

Antalya’nın Manavgat’ta tatil yapan babasını çekiçle öldüren Dmitry Stepanov’un o anları önceden kurduğu kamera ile kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekiple yakalanan Stepanov’un kamerayı kurduktan sonra havlunun altından çıkardığı çekiçle babasına çekiçle saldırdığı anların görüntünün ardından annesini de aynı çekiçle ağır yaraladığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, Çolaklı turizm bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri Rus uyruklu Pavel Stepanov (62) isimli şahsın çekiçle darp edilerek yaşamını yitirdiğini, eşi Tatıana Stepanov’un (64) ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu, jandarmanın dedektifleri JASAT ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan incelemede, aynı odada konaklayan ve psikolojik sorunları olduğu bildirilen Dmitry Stepanov’un çekiçle başlarına vurarak babasını öldürdüğü, annesini ise ağır yaraladığı belirlendi.

Babasını öldürüp annesini yaraladığı anları kaydetmiş

Katil zanlısı Stepanov’un cinayeti kayıt altına aldığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Stepanov’un odaya kamera sistemi kurduktan sonra masanın üzerindeki havlunun altından çekici alıp eliyle arkasına saklaması ve babası kapıdan girerken saldırıp çekiçle vurduğu ve babasının yere yığıldığı anlar görünüyor. Aynı anlarda kapının çalındığı duyulan görüntülerde cani genç, kapıyı açtıktan sonra annesinin yerde yatan babanın başına ağlayarak geldiği anda yeniden saldırıyor. Rus genç, anneye acımasızca defalarca vurup öldüğünü düşünerek bırakıyor.

Jandarmanın özel ekibi telefon sinyalinden yakaladı

Olay sonrasında kaçan Dmitry Stepanov’un yakalanması amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından özel ekip oluşturuldu.
Olay sonrası Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, jandarma dedektifleri JASAT bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Otelden ayrılan Stepanov’un Çolaklı Mahallesi’nden Manavgat ilçe merkezine geldiğini tespit eden ekipler, videonun ırmak kenarındaki bir işletmede çektiğini, hemen oradan da Antalya Caddesi’ne çıktığını ve buradan otobüse binerek Antalya şehir merkezine hareket ettiğini tespit etti. Özel ekip, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve JASAT timleriyle irtibata geçerek operasyon düğmesine bastı. Otobüsten Çallı bölgesinde inen Stepanov’un telefon sinyalini takibe alan ekipler, şüpheliyi Kepez İlçesi Dokuma bölgesinde sokakta yürürken yakaladı.
JASAT ekipleri tarafından Çolaklı Jandarma Karakolluğuna getirilen Stepanov’un, işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayın ardından ağır yaralanan ve Manavgat’ta bulunan bir özel hastanede tedavi altına alınan Tatiana Stepanov isimli Rus kadının bir dizi ameliyattan geçirildiği ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.