DOLAR 32,4782 0%
EURO 34,7296 0.01%
ALTIN 2.473,250,46
BITCOIN 1984371-4,43%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bağışlar: “Mahmutlar’a proje ve hizmet yağıyor”

Bağışlar: “Mahmutlar’a proje ve hizmet yağıyor”

ABONE OL
11:07 - 5 Nisan 2023 11:07
Bağışlar: “Mahmutlar’a proje ve hizmet yağıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dün gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclis toplantısında konuşan Alanya Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Bağışlar, “Yaklaşık 50 yıllık bir belediye geçmişi olan Mahmutlar, bizim dönemimizde hizmet ve proje yağmuruna tutuldu” dedi.

Dün gerçekleştirilen Alanya Belediye Meclis toplantısında faaliyet raporu onaylanmadan söz alarak konuşan Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar,2019 tarihinde bugün 5 Nisan’da Mahmutlar Mahalle kontenjanından, CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi olarak mazbatasını aldığına vurgu yaparak ” “Bugün 5 Nisan. 2019 Yerel Seçimleri’nden sonra bugün, sizlerin desteğiyle Mahmutlar Mahalle kontenjanından, CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi seçildikten sonra mazbatamızı alarak göreve başladık.Bu kutlu ve gururlu hizmet yolunda, dün Alanya Belediye Meclis toplantısında Belediye faaliyet raporu onaylanmadan söz alarak yapmış olduğum konuşmayı; bu anlamlı günde sizlerle paylaşmak istedim.Alanya Belediyesi ile birlikte görev dönemimizde Mahmutlar Mahallesi’ne kazandırdığımız projelerden bahsetmemeyi kendi üzerimde bir yük ve sorumluluk olarak görürdüm. Bu yüzden söz almak istedim. 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile kapatılan Mahmutlar Belediyesi öncesi de dahil olmak üzere, neredeyse 50 yıllık bir belediye geçmişi olan, bu süreçte imar planında ne hikmetse! spor alanı dahi işaretlenmemiş bir mahallede, spor müdürümüz ve sizlerinde desteğiyle 20 dönümlük bir hazine arazisi tahsisi ve üzerine binlerce sporcu ve sporseverin, hafta sonu spor aktivitesi ile vakit geçirdiği bir tesis kazandırdık. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte, arazi şartlarının zorluğu sebebiyle, neredeyse iki yıla süren bir yarma ve dolgu işlemi ardından tesisi Mahmutları’mıza kazandırdık ve şu an Mahmutlarspor ailesi olarak kendi evimiz şeklinde adlandırabildiğimiz tesisimiz var” dedi.

“MAHMUTLAR DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ KAZANIYOR”

Ayrıca, yıllardır atıl vaziyette bulunan AVM İnşaatının hukuka uygun olarak yapımına öncülük edildiğine vurgu yapan Bağışlar, “Yine sağlık ocağı ve okul inşaatları sürüyor. Semt sahaları projesi basketbol sahaları ve tenis kortları ile çocuk oyun alanları kazandırdık. En önemlisi ise yıllardır ihtiyaç duyulan kültür merkezi inşaatı çalışmaları devam ediyor. Yakında yüzde 50 seviyesine ulaşacak ve belediyemiz tarafından 2023 yılında tamamlanması planlanmaktadır.Bu yatırım tamamlanınca maliyeti neredeyse 300-350 milyon lirayı bulacak.Bütün bu yatırımlar göz önüne alındığında, görev dönemimizde Mahmutlar Mahallesi’nde kazandırılan ve kazandıracağımız hizmetler için sizlere ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Özetle değerli dostlarım; bizlerde insanız. Zaman zaman eksik ve hatalarımız olsa da gururla şunu söylemek isterim ki; Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ‘Hizmet ittifakı’ ile Mahmutlar Mahallesi bizim görev süremiz boyunca daha önce görmediği hizmetleri kazanıyor ve kazanmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.