DOLAR 32,5739 0.09%
EURO 34,9705 0.35%
ALTIN 2.425,890,12
BITCOIN 2088873-3,38%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAĞIŞLAR’DAN ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

BAĞIŞLAR’DAN ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

ABONE OL
09:58 - 8 Nisan 2021 09:58
BAĞIŞLAR’DAN ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki 3 No’lu bölgenin imar uygulamasının tamamlandığının müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bağışlar; ”Alanya Belediyesi tarafından, Mahmutlar Mahallemizin 3 No’lu bölgesinde 18. madde imar uygulaması tamamlanmış olup Alanya Tapu Müdürlüğü vasıtasıyla ilgili vatandaşlarımız yeni tapularını alabilirler. Uzun zamandır bekleyen ve bu konuda bilgi almak isteyen hemşehrilerimize hayırlı olsun. Ayrıca, bu bölgede imar planında Belediye Hizmet Alanı( BHA) olarak tanımlanmış yaklaşık 11 dönümlük alanda Kültür merkezi projesi çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz ay belediye meclisinde Kargıcak Mahallesi’ndeki atıl vaziyette bulunan bina ile ilgili verilen önerge hakkında bilgi veren Bağışlar, “ Muhtarlarımızla birlikte verdiğimiz önerge ile Kargıcak Mahallemizde bulunan ve belediye hizmet binası olarak kaba inşaatı tamamlanarak atıl vaziyette bekleyen betonarme yapının sosyal ve kültürel anlamda bölgeye kazandırılması için fizibilite çalışmaları belediyemiz tarafından devam ediyor. Belediyemize, bürokratlarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.