DOLAR 32,3450 0.28%
EURO 35,1360 -0.02%
ALTIN 2.308,911,39
BITCOIN 22837872,16%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAĞIŞLAR’DAN MAHMUTLAR’A PARAŞÜT MÜJDESİ

BAĞIŞLAR’DAN MAHMUTLAR’A PARAŞÜT MÜJDESİ

ABONE OL
16:42 - 5 Ekim 2020 16:42
BAĞIŞLAR’DAN MAHMUTLAR’A PARAŞÜT MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar farkındalık yaratmak ve Alanya yamaç paraşütü tanıtımına destek olmak için kulüp eğitmeni ile birlikte yamaç paraşütüne bindi.

Aynı zamanda Mahmutlarspor Başkanı olan Bağışlar havada yaptığı canlı yayında Mahmutlar’da yaşayan vatandaşa yamaç paraşütü müjdesi verdi. Gerekli girişimlerde bulunarak, 2013 yılında aktif olarak kullanılan ve her yıl binlerce kişiye ev sahipliği yapan kalkış pistini tekrar aktif hale getirmeye çalışacaklarını belirtti. Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığı, Orman İlçe Müdürlüğü ve Yaban Hayatı Koruma Müdürlüğü ile istişare ederek Mahmutlar turizmine katkı sunacaklarını ileten Bağışlar “Fethiye, Ölüdeniz gibi bölgelerde yaygın olarak yapılan ve binlerce turist çeken bu aktiviteye Alanyalılar olarak daha fazla ilgi göstermeliyiz’ dedi.

Geçen sene Mahmutlarspor futbol sahası arazi tahsisi ve inşaatın yapımı için girişimlerde bulunan ve bunu başaran Mahmutlarspor Başkanı Bağışlar, “Mahmutlarspor olarak tüzüğümüz da bulunan yamaç paraşütü sporunu, Türk Hava Kurumu Lisanslı eğitmenler ile yapılacak çalışmalar ile Mahmutlar’ımızda yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu konuda belediyelerimizin, kaymakamlığımızın ve Bakanlığımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.