DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bağışlar’dan  ‘Meclis üyeleri hedef gösteriliyor’ çıkışı

Bağışlar’dan ‘Meclis üyeleri hedef gösteriliyor’ çıkışı

ABONE OL
15:47 - 25 Kasım 2022 15:47
Bağışlar’dan  ‘Meclis üyeleri hedef gösteriliyor’ çıkışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

 

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki 40 dönümlük alanın Karayolları Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine tepki gösterip, Alanya Belediyesi meclis üyelerini hedef göstermeye çalışanlar olduğunu ifade eden Bağışlar “Gerçek sorumlular yerine, açıklamalarıyla belediye meclis üyelerini hedef göstermeye devam ediyorlar” dedi.

Alanya Belediyesi’nin ve meclis üyelerinin yetki ve sorumluluklarına değinen Alanya Belediye Meclis Üyesi, Mahmutlarspor Başkanı ve İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, “Bir kısım kanun bilmezler mi demek lazım? yoksa kanun bilmezden gelenler mi demek lazım? bilemiyorum ama birileri Mahmutlar’da kafa karışıklığı oluşturmak suretiyle gerçek sorumlular yerine, açıklamalarıyla belediye meclis üyelerini hedef göstermeye devam ediyor.
Sanırım kamuya ait bir hazine arazisinin tahsisi hususunda belediyenin veya belediye meclis üyelerimizin yetki, görev ve sorumluluk alanında olmadığından haberdar değiller veya bilinçli olarak yapılıyor. Kamuya ait hazine arazi tahsisi; Alanya Mal Müdürlüğü ile bakanlığın onay ve izinleri çerçevesinde yapılan tahsisler olup belediye veya belediye meclis üyeleri ile uzaktan yakından ilgisi veya alakası yoktur. Mahmutlar’da Karayolları Müdürlüğü’ ne tahsis edilen 40 dönüm hazine arazisi de Mal Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında gerçekleşen bir işlemdir. Biz, geçtiğimiz yıllarda Alanya Belediye’miz ile birlikte Mahmutlar Spor Merkezi’nin hazineden tahsisini yaptık üzerine de gençlere spor merkezi yaptık. Konuya bu yüzden vakıfım. Gerçek sorumluların ve yetkililerin de açıkça, cesaretle, hiç yön şaşırtmadan yazılabilmesi ve algıcı tayfanın bu bilinçle basına açıklama yapması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.