DOLAR 32,5409 0.28%
EURO 34,8932 0.47%
ALTIN 2.488,351,08
BITCOIN 1991768-3,80%
Antalya
19°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bağışlar’dan siyaseti kavga unsuru olarak görenlere sert eleştiri

Bağışlar’dan siyaseti kavga unsuru olarak görenlere sert eleştiri

ABONE OL
15:53 - 22 Ekim 2022 15:53
Bağışlar’dan siyaseti kavga unsuru olarak görenlere sert eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Belediye Meclis Üyesi iken de MHP’li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in projelerine hizmet adına destek veren Alanya Belediyesi’nin Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, kendisini eleştiren bazı kesime üstü kapalı göndermede bulundu.

Alanya Belediyesi’nin Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Bağışlar, siyaseti hizmet aracı olarak değil kavga unsuru olarak gören kişileri eleştirerek, “Her şeyin en doğrusunu onlar bilir. Kendisine destek vermeyen herkes ona göre ya menfaatçi ya da haindir” dedi.

Bağışlar konula ilgili yaptığı açıklamalarda; “Belediye meclis üyeleri, oy birliği veya oy çokluğu ile bir araya gelerek, sizlerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, kamu adına kararlar alan, bu kararların, doğru şekilde uygulanmasını sizlerin desteğiyle kamu adına denetleyen bir siyasi mekanizmanın parçasıdır. Dünya siyasi atmosferinin psikolojik yerel yansımaları sebepli olsa gerek, sizler adına, kamu yararı gözeterek hizmet üretmesi gereken kişilerin sürekli kavga etmesini isteyen, sırf bir başka siyasi partinin belediye başkanı olduğu için, Alanya’mızın marka değerine katkı sağlayacak, bütün meclis üyelerinin katkılarıyla düzenlenen organizasyonlara, açılışlara katılmamızı dahi istemeyen, vatandaş adına, kavga etmeden, doğru dürüst hizmet sağlama yolları bulma çabasına kulp takan garip bir topluluk var. Bu topluluğun, köydeki Ayşe teyzenin yol ihtiyacı veya şehirdeki esnafın veya otelci Ahmet amcanın turizm projesi ihtiyacı ile hiç dertlendiği olmaz. Her şeyin en doğrusunu onlar bilir. Kendisine destek vermeyen herkes ona göre ya menfaatçi ya da haindir. Bugüne kadar, doğrudan veya dolaylı da olsa, taş üstüne taş koyulmasına vesile olamamış, toplumun ihtiyaçları için alması gerek görev ve sorumluluğu, yaptığı bir sosyal site paylaşımı ile üzerinden attığını sanan ve bu paylaşımı ile rahatlayan bu topluluğun tek besin kaynağı, kavga, gürültü ve kara propaganda. Torosların arkasında yalın ayak dolaşan çocuğun, şehir merkezinde, sokak aralarında işsiz dolaşan gencin umuduna bir tutam da olsa ışık tutmak için, duruşumuzdan en ufak ödün vermeden yol almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.