DOLAR 32,4022 0.18%
EURO 35,0867 -0.14%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 22964652,39%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bahçe: “Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir”

Bahçe: “Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir”

ABONE OL
12:23 - 4 Mart 2023 12:23
Bahçe: “Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Dün gerçekleştirilen 6’lı koalisyonun 12. toplantısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarına İYİ Partili isimlerden destek sürüyor .İYİ Parti İlçe Başkanı Bahçe İYİ Parti’deki demokrasiye vurgu yaparak” Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir” dedi.

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde dün gerçekleştirilen 6’lı koalisyonun 12. toplantısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi. Akşener, partinin ek binasındaki toplantının ardından kameraların karşısına geçerek alınan kararı açıkladı. “İYİ Parti kıskaca alınmıştır, buna boyun eğmeyeceğiz. Ne bir kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız” açıklamasını yaptı. Akşener İmamoğlu ve Yavaş’ı aday olarak gösterdiklerini söyledi. Akşener’in bu sürpriz çıkışının ardından İYİ Parti’li isimler Genel Başkan Akşener’e destek mesajı yağdırdılar. İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe de bir mesaj yayımlayarak “Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir” diyerek Akşener’e destek verdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe “İYİ Parti’nin kuruluş süreci 81 ilde binlerce kanaat önderi ve milliyetçi, muhafazakar çevrelerle yapılan görüşmelerde parti kurulması kararı alınmış ve İYİ Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuştur. Sn. Genel Başkanımız tarafından kuruluş aşamasındaki istişare bir gelenek olarak sürmeye devam etmektedir. Kararlar ; yönetim ve seçmenimizin görüşleri çerçevesinde Sn Genel Başkanımız tarafından açıklanmaktadır.
Liderimizin bugünkü açıklamaları ve değerlendirmeleri partimizin yönetim kademeleri ve seçmenimiz ile yapılan istişareler sonucu ortaya çıkmıştır. Alınan karar İYİ Parti’de demokrasinin olduğu ve kararların istişare sonucu alındığına bir örnektir.
Kısacası; Liderimizin açıklamaları İYİ Parti’nin topyekün görüş ve değerlendirmeleridir” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.