DOLAR 32,3398 0.02%
EURO 35,0070 -0.2%
ALTIN 2.321,100,10
BITCOIN 22877972,81%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYA’DA HASTANE ZİYARET ETTİ

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYA’DA HASTANE ZİYARET ETTİ

ABONE OL
17:08 - 28 Mayıs 2021 17:08
BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYA’DA HASTANE ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yeni yönetimini ziyaret ederek pandemi döneminde yapılan hizmetler ile birlikte hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na; Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Alanya Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar eşlik etti.
Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı salgınla birlikte hastanede açılan yeni hizmetler, devam eden sağlık hizmetlerin son durumu ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı verdiği brifingde kısa, orta ve uzun vadede vatandaşların hizmetine açılan sağlık hizmetleri, istatistik bilgileri ve ihtiyaçlarını da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile paylaştı. Bakan Çavuşoğlu vatandaşlara en iyi sağlık hizmetinin verilmesi adına çalışmaları yakından takip ettiklerini, yeni sağlık hizmetlerinin ilçeye kazandırılması için hastane yönetimi ile istişare halinde olduklarını belirtti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yönetimine verdikleri hizmetler için teşekkür ederek talepleriyle yakından ilgileneceklerini de sözlerine ekledi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.