DOLAR 32,5852 0.16%
EURO 35,0042 -0.11%
ALTIN 2.439,130,14
BITCOIN 21011280,68%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Yücel’den müthiş Alanya tanıtımı

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Yücel’den müthiş Alanya tanıtımı

ABONE OL
09:11 - 3 Aralık 2021 09:11
Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Yücel’den müthiş Alanya tanıtımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

TV8’de ekranlara gelen ve Türkiye’de 7’den 70’e milyonlarca insanı adeta ekran başına kilitleyen MasterChef’in dün akşamki son bölümünde Alanya’da çekilen görüntülere, röportajlara yer verildi. Kızıl Kule önünde yapılan çekimlerde, Alanya Kalesi, Alanya Tersanesi ve Kızıl Kule eşliğinde, özellikle turizmde iç pazar yönelik müthiş bir tanıtım çalışmasına imza atıldı.

Geçen hafta Alanya’nın tarihi hazinesi Kızıl Kule önünde, muhteşem Tersane fonuyla çekilen, reyting rekortmeni MasterChef dün akşam saat 20.00’de TV8’de ekrana geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel himayesinde, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ortaklığında Alanya’dan çekilen MasteChef aracılığı ile Alanya’nın mutfağı ve yöresel yemekleri tüm Türkiye’ye tanıtıldı.

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Sevda Çapa, eğitimci yazar Haşim Yetkin ve Mezza Gurme Restoran sahibi Mehmet Nedanlı’nın jüri heyetinde olduğu programda Başkan Yücel de Alanya’nın tanıtımını yaptı.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, Alanya’nın yurtiçi ve yurtdışında tanıtımı için her fırsatta tüm imkanları değerlendiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, yakın dostu olan TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya özel ricada bulunduğu, Alanya Belediyesi ve Alanya HEP’in de dahil olduğu ortak bir çalışmaya imza atılmasını talep ettiği, Acun Ilıcalı’nın da ekibini Alanya’ya yönlendirdiği öğrenildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de projeye maddi ve manevi anlamda sahip çıkmasıyla, dün akşam Alanya’nın tanıtımı MasterChef aracılığı ile milyonlarca insana ulaşmış oldu. Programı yurtdışından da milyonlarca Türk vatandaşının takip ettiği gelen bilgiler arasında.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.