DOLAR 32,5868 0.22%
EURO 34,8203 0.44%
ALTIN 2.411,15-0,87
BITCOIN 21522880,29%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN ÖZEL ALANYA HASSASİYETİ

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN ÖZEL ALANYA HASSASİYETİ

ABONE OL
22:46 - 5 Mayıs 2020 22:46
BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN ÖZEL ALANYA HASSASİYETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile önceki gün normalleşme süreci başladı. Normalleşme süreci ile ilgili Antalya istişare toplantısı bugün online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya, her ikisi de Alanya’nın evladı olan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ak Parti Antalya Milletvekilleri, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile diğer ilçelerin teşkilat başkanları katıldı. Toplantıda ayrıca Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası Bölge Müdürleri, CK Genel Müdürü Erol Değerli, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Tarım Müdür Vekili Gökhan Karaca, DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karayolları Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici de hazır bulundu.

Toplantıda ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme süreci ele alındı. Antalya’da normalleşme sürecinin nasıl işleyeceği ve bundan sonraki süreçte alınacak olan önlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Antalya’ya olan giriş çıkış yasaklarının kaldırılmasına rağmen yasaklı olan illerden gelinmemesi için kontrollerin devam edeceği vurgulandı.

Yoğun gündemine rağmen her fırsatta Alanya’ya gelen, gelemediği zamanlarda bile Alanya’nın sorunlarıyla birebir ilgilenen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Alanya’nın ve bölgenin sorunlarını tek tek not alması dikkat çekti. Bakan Çavuşoğlu, yaklaşık iki aydır ülke genelinde yaşanan sıkıntıların normalleşme süreci ile aşılacağını, Alanya’da ise başta turizm olmak üzere tüm sektörlerin krizi en az zararla atlatabilmeleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.