DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066877-0,41%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Yücel’den belediye personeline teşekkür

Başkan Yücel’den belediye personeline teşekkür

ABONE OL
12:38 - 28 Mart 2023 12:38
Başkan Yücel’den belediye personeline teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye personelleri ile geleneksel olarak düzenlediği personel iftarında buluştu. Başkan Yücel’in iftar davetine 3 bin personel yakınları ile beraber iştirak etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Alanya Belediye personelleri ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Yücel’in davetine Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sümbül, belediye meclis üyeleri ve personeller aileleriyle birlikte katıldı. 3 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşan Başkan Yücel, “İftar soframız birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA BELEDİYESİ GÜÇLÜ BİR AİLEDİR”

“Alanya’ya hizmet etmek için hepimiz gece gündüz demeden özveriyle çalışıyoruz” diyen Başkan Yücel, “Biz, güçlü ve üretken bir ekibiz. Alanya’nın bugününü ve yarınını hep birlikte inşa ediyoruz. Alanya Belediyesi tüm çalışanları ile geniş ve güçlü bir ailedir. Alanya halkımıza ve bu şehirde yaşayan herkese en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Alanya’ya yaptığımız her hizmet, kazandırdığımız her proje, hizmete açtığımız her eserde sizlerin de emeği, desteği ve alın teri var. Doğudan batıya Alanya’nın tamamında tüm Alanya’yı kucaklayan hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Özveriniz, gayretiniz ve emekleriniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.