DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.302,931,13
BITCOIN 22930322,70%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Arıkan: “Küçük beyinlerinizi dikkate almadıkça iftira dozunu artırdınız”

Başkan Arıkan: “Küçük beyinlerinizi dikkate almadıkça iftira dozunu artırdınız”

ABONE OL
14:59 - 27 Kasım 2022 14:59
Başkan Arıkan: “Küçük beyinlerinizi dikkate almadıkça iftira dozunu artırdınız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 2. Olağan Kongresi’nde konuşan Başkan Arıkan, yerel şer odakları rahat durmuyor diyerek; “Bunlar zararlı böcekler, ilacı da biziz” dedi.

BAŞKAN ARIKAN KURTULUŞ REÇETESİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 2. Olağan Kongresi’nde delegelere hitap eden İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan iktidara yüklenerek başladığı konuşmasında; “Bizlere geçmiş dönemde emanet ettiğiniz ilçe başkanlığını emanete sahip çıkarak bugüne kadar getirmeyi nasip eden Allah’a hamdolsun. Emanete sahip çıkmak yüksek sorumluluk gerektiren bir vazifedir. Şahsımla birlikte gövdesini taşın altına koyarak; emanetimize sahip çıkan, emanet ehline karar veren dava arkadaşlarımız var olsun, varlığı daim olsun. Ülkemiz yozlaşmanın en uç noktasını yaşarken iktidar tarafından her türlü imkânlar kullanılıp öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya durumuna gelmişken adaletsiz, liyakatsizlik, hortumculuk tavan yapmışken tek kurtuluş reçetemiz bu ucube iktidar ve onun yarattığı ucube sistemden kurtulmak, ülkemizin üstüne bir güneş gibi doğmaktır. İYİ Parti artık iktidara yürüyor. Genel Başkan Sayın Meral Akşener ve kurmayları ülkemizin aydınlık geleceğinin her detayını hesaplıyor” şeklinde konuştu.

“BUNLAR ZARARLI BÖCEKLER İLACI DA BİZİZ”

Alanya özelinde bu kutlu mücadelenin neferi olmaktan gurur duyuyoruz diyen Başkan Arıkan; Bizler bu gururu yaşarken yerel şer odakları rahat durmuyor. Büyük hesaplar ve küçük akılları ile en güçlü rakip ve Cumhur gemisinden atlarken sığınacakları liman olarak gördükleri partimize sızma ve şekillendirme cüretini gösteriyorlar maalesef. Bunlar zararlı böcekler, ilacı da biziz. Akıllarınca hem bizlere hem de genel merkezimize saldırarak partimizi yıpratmaya bizleri saf dışı bırakmaya ve kendilerine yer açmaya çalışan böceklere fırsat vermediğiniz için siz değerli delegelere ve huzurunuzda bugün rakibimiz her daim dava arkadaşımız olan başkan adayımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK BEYİNLERİNİZİ DİKKATE ALMADIKÇA İFTİRA DOZUNU ARTIRDINIZ”

Başkan Arıkan, “Mevcut ilçe başkanı olarak gerek görev, gerekse seçim sürecinde eleştirileri saygı ile karşıladığını ve kendisine ders olarak aldığını söyleyerek eleştirileri iftira boyutuna taşıyanları sert bir dille uyardı. Arıkan; “İYİ Partimizin siyasi arenadaki rakiplerini arkasına alarak eleştirilerini iftira ve dedikodu boyutuna taşıyan rekabet ve düşmanlığı ayırt edemeyen, İYİ Parti ile kurumsal hiçbir alakası olmayıp şeytanın yeryüzündeki temsilciğini yapan vesveseci kurnazlara burandan iki kelime etmek istiyorum. Küçük beyinlerinizi dikkate almayıp, dikkate alınmadıkça iftiralarının dozunu daha da artırdınız. Cevap vermedik, kendi yalanlarınıza inanıp kendinizi doğru saydınız. Biliyorum, bugün burayı da dışarıdan pürdikkat takip ediyorsunuz. Aslında en doğrusu sizi psikiyatri servisine sevk etmek fakat buradan size okkalı bir mesaj verelim. Bir senedir attığınız çamurları kanıtlamazsanız şerefsizsiniz dedik, bir senedir şerefsiz şerefsiz gezmeye devam ediyorsunuz. Bizlere, genel başkanımıza ne iftiralar atıldı, partimiz hakkında ne dedikodular yapıldı. Ama Allah bizimle beraberdir dedik, hepsini defettik. Sizler çamur atmaya devam ettikçe milletimizin göğsümüze şeref nişanesi taktı, bizlere iktidar yolunu gösterdi. Bu dünyada kötüler kazınır, iyiler kazanır” dedi.

“ALANYA ANKETLERİNDE PARTİMİZ BİRİNCİ PARTİ”

Göreve geldiğimizde ana hedefimiz parti politikamız doğrultusunda devraldığımız bayrağı yükseltmek Alanya’ya bir güneş gibi doğmaktı diyen Arıkan; ” Çok şükür bugün Alanya anketlerinde partimiz birinci durumda. Bugün ilçemizde lider ve siyasete yön veren durumdayız. Allah’ın izni sizlerin teveccühü ile göreve devam edersek diyoruz ki vallahi de billahi de sözümüzü tutacağız. Partimizin liderliğini genel seçimlerde tescilleyecek akabinde ise Alanya’mızı Cumhur İttifakı’nın yozlaşmış yönetim anlayışından kurtaracağız. Bizler çıkardıkları dedikodularla kaybedeceğini anlayınca yerel iktidarın kirli koltuk savaşının içinde değiliz. İlk ve tek hedefimiz ülkemizi bu iktidardan kurtarıp ülkemizi hak ettiği hürriyete kavuşturmak” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.