DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2266639-0,49%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Arıkan’dan birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Arıkan’dan birlik ve beraberlik mesajı

ABONE OL
13:45 - 30 Kasım 2022 13:45
Başkan Arıkan’dan birlik ve beraberlik mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA 

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı. Mazbata teslim töreninin ardından partililere seslenen Arıkan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“BİR GÜN BİLE DİNLENME LÜKSÜMÜZ YOK”

Hilmi Er ile yarışan Alper Arıkan, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul’da 217 oy alırken, rakibi Hilmi Er ise 186 oy alabildi. Alper Arıkan böylece 2. kez seçilmiş ilçe başkanı olarak 2024 yerel seçimlerine katılacak.
Delegelerin desteği ile başkanlık koltuğuna oturan Arıkan bugün mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını teslim almasının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan;  “Çok kıymetli yol arkadaşlarım , İYİ Parti’mizin cesur neferleri; değerli basın mensupları her birinizi  saygıyla selamlıyorum. Öncelikle bizleri tekrardan bu göreve layık gören siz kıymetli yol arkadaşlarıma, seçim sattında görev yapan bütün arkadaşlarımıza, kongremizi yakınen takip eden basın mensuplarımıza, İlçe Seçim Kurulu’muza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle mazbatamızı almış ve yeni dönemimize resmen başlamış bulunmaktayız. Aralıksız sürdürdüğümüz kutlu mücadelemize katkı sağlayan saha çalışmalarımıza kongrelerimizin ardından çok acil bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biliyoruz ki; bir gün bile kaybedecek vaktimiz yok, bir gün bile dinlenme lüksümüz yok. Bu mücadeleyi siyasi bir çalışmadan ziyade milli ve vatani bir görev olarak addediyoruz. Bu bilinç ve şuurla; yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla Alanya’daki birinciliğimizi koruyacak, önce genelde daha sonra yerelde İYİ’lerin iktidarı İçin gayretlerimize devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ARIKAN’DAN BİRLİKTELİK MESAJI

Kongredeki rakibi Hilmi Er ve ekibine de sürece olan katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Arıkan; ” Örnek olarak gösterilen Alanya kongresinin kardeşlik ortamı ve hukuku bundan sonra da aynı hassasiyet ile devam edecek, hepimiz taşın altına gövdemizi koyacağız. Kongremizde ne kimse kaybetti ne de kazandı. Tek kazanan dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık oldu. Herkes gördü ki birbirine rakip olan iki tarafda uyum içersinde gerçekleşen kongre sürecinin ardından,dostane bir şekilde birlik mesajı verdi. Partimiz algıların aksine birlik ve beraberlik noktasında kenetlenmiş ve bu süreçten güçlenerek çıkmış bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte de uyum içerisinde çalışmalarımız devam edecek hiçbir üyemizin gönlü kırılmayacak. Birliğimizin devamı noktasında gerekli hassasiyet şahsım ve yönetici arkadaşlarım tarafından gösterilecektir. Kongremizde verdiğimiz sözü unutmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak, ülkemizi ucube sistemden ve yozlaşmış yönetim anlayışından sıyrılamayan mevcut iktidardan kurtarma yolunda yüksek gayret ve enerji sarf edecek ve Alanya’da birinci parti olacağız. Teveccühünüz, desteğiniz ve bizlere verdiğiniz görev için sizlere kendim ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Hatamız, eksiğimiz ve yanlışımız olduysa affola. Varlığınız daim olsun. Sağ olun, var olun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.