DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Arıkan’dan o iddialara yanıt gecikmedi

Başkan Arıkan’dan o iddialara yanıt gecikmedi

ABONE OL
12:58 - 2 Kasım 2022 12:58
Başkan Arıkan’dan o iddialara yanıt gecikmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen delege seçimlerinin ardından oy seçimi tekrarlanacak iddialarına Başkan Arıkan’dan cevap gecikmedi.

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz hafta Alanya Kültür Merkezi’nde yapılan delege seçimlerinde şok eden sonuçlar ortaya çıktı. 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Alanya Belediye Başkan Adayı olan ancak seçimi kazanamayan ve son dönemde yeniden başkan adaylığı için sahaya indiği konuşulan Abdullah Sönmez Konaklı’dan delege olarak seçilemedi. İyi Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylarından Meryem Aydoğan’da kendi bölgesinden delege seçilemeyen isimler arasında yer aldı. Öte yandan İyi Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Halit Öztürk, kendi bölgesi olan Konaklı’dan delege seçilemezken mevcut Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın ise rekora yakın bir oy ile delege seçildi. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda adaylığını açıklayan İtimat Et’in sahibi Süleyman Kaya da doğup büyüdüğü Dere Mahallesi’nde sandıktan çıkamadı.

Delege seçimlerinden sonra oy seçimi tekrarlanacak iddialarına yanıt veren İYİ Parti Başkanı Alper Arıkan, “Delege seçimimiz bütün adaylarımızın kontrolü, bilgisi ve mutabakatı neticesinde sonuçlanmış olup İYİ Parti Alanya ailesi olarak omuz omuza, kol kola güçlenerek bir süreci tamamladık. Oy sayımı tekrarlanacak gibi kasıtlı ve gölge düşürmeyi hedefleyen asılsız haberlere itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.