DOLAR 32,5904 0.23%
EURO 34,8293 0.45%
ALTIN 2.417,41-0,62
BITCOIN 21535570,33%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Bahçe: “Alanya’mız ve partimiz için 24 saat görevdeyiz”

Başkan Bahçe: “Alanya’mız ve partimiz için 24 saat görevdeyiz”

ABONE OL
18:26 - 24 Ocak 2023 18:26
Başkan Bahçe: “Alanya’mız ve partimiz için 24 saat görevdeyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe’yi ilçe binasında çok sayıda partili ve vatandaş ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe, bugün ilçe binasında ziyaretleri ve tebrikleri kabul etti. Bahçe’yi çok sayıda parti büyükleri, delegeler ve vatandaşlar ziyaret etti. Alanya’nın sevilen ve duayen siyasetçisi Hayri Arıkan, geçtiğimiz dönem İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, ANAP İlçe Başkanı Murat Kurtbey, Avukat Uğur Oğuz, Taşmedreseli Ülkücü Ali Merhametli, Avukat Cengiz Akın, ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Topal, emekli Spor Müdürü Hayrettin Arslan, emekli öğretmen Ali Rıza Hacıeyvazoğlu, iş insanı Celal Taşkın, İYİ Parti Alanya Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Yılmaz ve partililer ziyaret ettiler. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan ziyaretçiler Bahçe’ye başarılar diledi.

Gün boyu süren tebrik ve hayırlı olsun dileklerini kabul eden Başkan Bahçe, ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bahçe; ‘’Öncelikle Alanya’mız ve partimiz için 24 saat görevdeyiz. Biz her zaman olduğu gibi Alanya’mızın ve vatandaşlarımızın sorunları için buradayız. Önümüzde bir genel seçim var. Bununla ilgili de çalışmalarımıza başladık’’ dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.