DOLAR 32,4341 0.05%
EURO 34,4653 -0.14%
ALTIN 2.488,960,25
BITCOIN 2041903-3,34%
Antalya
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Bahçe sanayi esnafından destek istedi

Başkan Bahçe sanayi esnafından destek istedi

ABONE OL
15:38 - 28 Mart 2023 15:38
Başkan Bahçe sanayi esnafından destek istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediyesi meclis üyeleri ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Bahattin Akbay ve Banu Özel Tutğaç ile birlikte Alanya Metal İşleri Demirciler Oto Elektrikçiler Kaportacılar Oto Tamirciler Sanatkatları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman’ı ve sanayi esnafını ziyaret ettiler.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetimi Alanya Metal İşleri Demirciler Oto Elektrikçiler Kaportacılar Oto Tamirciler Sanatkatları Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Açman’a nezaket ziyaretinde bulundular. Başkan Bahçe, görüşmenin ardından sanayi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi ve yaklaşan seçimlerde esnaflardan destek istedi.
Ziyaret sonrası Başkan Bahçe yaptığı açıklamada; “İlçemizin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısında sanayi esnafımızın çok önemli rolü olup, beceri ve emek isteyen zanaatların devam ettirilmesi gerekmektedir. Bir yerin sanayisi ne kadar güçlü ise, ekonomisi de o kadar güçlü olur. Ziyaretlerimizde sanayi esnafımızın sorunlarını dinledik ve problemlerin akılcı çözümü için teşkilatlarımız ve kadrolarımız hazır” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.