DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.321,810,11
BITCOIN 2272281-0,67%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
BAŞKAN BÖCEK MÜJDEYİ VERDİ!

BAŞKAN BÖCEK MÜJDEYİ VERDİ!

ABONE OL
10:44 - 8 Haziran 2020 10:44
BAŞKAN BÖCEK MÜJDEYİ VERDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa Sugözü grup yolunda asfalt ve bakım çalışmalarının başlayacağı müjdesini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek verdi.

Son günlerde artan şikayetler nedeniyle Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na gereken talimatları verdi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı gerekli hazırlıklara yaptıktan sonra asfalt ve bakım çalışmalarına başlayacak.

ÇALIŞMALAR BİR AYDA TAMAMLANACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm Antalya’ya hizmet verdiklerini belirterek, “Tüm dünyayı sarsan koronavirüs (Covıd-19) salgınından dolayı belediyelerimizin çalışmalarında ister istemez yavaşladı. Gazipaşa’nın en önemli sorunlarından biri olan Sugözü grup yolu da programa alındı. Temmuz ayının ortasına kadar yolu satı asfalt kaplama yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca diğer grup yollarındaki yama kaplama işlemleri de önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. Ben Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm sorunları biliyorum. Bu önümüzdeki süreçte hepsinin üstesinden geleceğiz. Seçim meydanlarında verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz.  Her zaman dediğimiz gibi, ben sen yok, biz varız, biz birlikte yaparız” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.