DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Böcek ve Yılmaz’a vatandaştan yol tepkisi!

Başkan Böcek ve Yılmaz’a vatandaştan yol tepkisi!

ABONE OL
09:40 - 28 Haziran 2022 09:40
Başkan Böcek ve Yılmaz’a vatandaştan yol tepkisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa’ya yeterince hizmet yapılmadığını belirten vatandaşlar, “Gelen gideni aratıyor. CHP’ye oy veren eller kırılsın” diyerek tepkilerini dile getirdi

Gazipaşa’da geçmiş dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in yapmış olduğu hizmetleri beğenmeyen vatandaşlar, 2019 yılında tercihlerini CHP’den yana kullanmışlardı. İlçeye yeterince hizmet etmeyen CHP’li belediyelere sitem eden vatandaşlar, “CHP’ye oy veren eller kırılsın” dediler.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’nin ilçeye yeterince hizmet etmediğini belirten vatandaşlar adeta isyan etti. Gazipaşa’da eski Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in, merkez mahallelerin yanı sıra 60 kilometre uzaklıkta olan Yunt Yaylası’na bile asfalt döktüğünü ifade eden vatandaşlar, “Millet onun hizmetlerini beğenmedi. CHP’ye oy verip Antalya’da Muhittin Böcek’i ve Gazipaşa’da ise Mehmet Ali Yılmaz’ı belediye başkanı yaptı. Ama gelen gideni aratırmış misali şimdi herkes eski Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’i arıyor” diye konuştu.

BÖCEK VE YILMAZ YOL KONUSUNDA SINIFTA KALDI

Eski Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in, ilçe merkezinde olduğu gibi Koru, Macar, Hasdere, Çobanlar, Çakmak mahallelerinin yanı sıra Doğanca, Karalar, Sugözü gibi bazı kırsal mahallerin de kullandığı grup yollarına dahi 5 kilometre sıcak asfalt döktüğünü hatırlattı. CHP’li belediyelerin hizmet konusunda sınıfta kaldığını dile getiren vatandaşlar, “Millet CHP daha iyi hizmet edecek diye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ve Gazipaşa’dan da Mehmet Ali Yılmaz’a oy verip belediye başkanı seçti. Fakat ne Böcek ne de Yılmaz ilçeye yeterince hizmet etmemiştir” diye konuştular.

YOLLARIN HALİ ORTADA

Buna örnek olarak Sugözü ve yayla yollarını gösteren vatandaşlar, “Geçen kış Sugözü grup yolunda yaklaşık 100 Metrelik heyelan oluştu ve yaz aylarının gelmesiyle bu  günlük çok sayıda araç geçip geliyor. Daha burada hiç bir çalışma yapmadılar. Yine Sugözü yolunda bozulmalar var yapılmadı. Berem, Yunt, Gökkuzluk yolarına bir greyder dahi gitmedi. Yol konusunda hem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hem de Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz sınıfta kaldı. CHP’ye oy veren eller kırılsın” şeklinde serzenişte bulundular. Sugözü grup yolunda belediyenin yapması gereken bozuk yolları vatandaşlar yapmıştı. Yani vatandaşlara göre ilçeye yeterince hizmet etmeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı zor günler bekliyor. İşte yolların içler acısı durumu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.