DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077968-1,31%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Böcek’in Alanya programında davet krizi

Başkan Böcek’in Alanya programında davet krizi

ABONE OL
07:39 - 25 Mayıs 2023 07:39
Başkan Böcek’in Alanya programında davet krizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesi  Alanya’da muhtarlar ve partililerle bir araya gelerek, “Bizim milletimiz taş atanları değil kalp yapanları seçecek” dedi.

Öte yandan, Böcek’in dün akşam Oba Olive Garden’da partililer ve vatandaşlarla buluştuğu toplantıya sadece CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın katıldığı, yönetim kurulu üyelerinin ise davet edilmediği ortaya çıktı.

Yönetim kurulu üyelerinin, “Başkan Böcek bizi davet etti de Coşkun Karadağ mı bize bildirmedi, yoksa Böcek bizi davet etmedi mi?” diye bugün araştırma yapacakları öğrenildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da Millet buluşması kapsamında Oba Olive Garden’da partililer ve vatandaşlar buluştu. Buluşmaya; Millet İttifakı Antalya milletvekilleri, Alanya ilçe başkanları ve 102 muhtar, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Sorun, talep ve önerileri dinleyen Başkan Böcek, düzenlenen organizasyonda, “İktidar olmanın mutluluğunu da yaşayacağız” dedi.

Başkan Böcek, “Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 19 ilçemiz 913 mahallemizde muhtar arkadaşlarımız ile birlikte seçime girdik ve oralarda 25 yıldır tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak ve bugünlere gelerek Antalya’mıza hizmet ettik. İlk sözüm kazandığımız gece şu oldu önce oy verenlere teşekkür ettik sonra oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrinde olacağımı söyledim kimseyi ötekileştirmeyeceğimi 19 ilçe belediye başkanımızı millet ittifakının belediye başkanımız gibi göreceğimi söyledim. Hepsine siyaset üstü davranarak destek olduk. Dört yıllık süre içerisinde planlı kurallı kimlikli kent için birlikte çalışacağımızı söyledim. Ortak akılla sizlere destek olarak çalışacağız” dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiç şüphesiz Antalya Dünya’nın en güzel yeri” dediği gibi Alanya’mızda çok güzel. Antalya’mızda 2022 yılından 13 milyon 400 bin turist, 10 milyon yurdum insanı 2 milyonluk 688 bin kişilik nüfusu ile 25 milyona ev sahipliği yapıyoruz. Muhtarlarımız kuruluşlarımız ile vatandaşlarımızın dertlerine derman olma çalışıyoruz. 2 milyonluk 688 nüfusa göre bütçeden para alıyoruz. 25 yıldır tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak Antalya ya hizmet ettik, Türkiye’de en borçlu belediyeyi teslim aldık. Bölgemizde ne çalışanlarımıza ne de başka kuruluşlarımıza günü geçmiş bir kuruş borcumuz yoktur. Alanya’ya bugüne kadar 1 milyar 462 milyon liralık yatırım yaptık. Biz bugüne kadar hiç kimseyi kandırmadan siyaset yapmadan siyaset üstü çalıştık.  Çok kısa zaman içerisinde Alanya’mızda 102 muhtar arkadaşlarımızla buluşacağız toplantılar yapacağız. Çalışmalarımıza aynı azimle devam edeceğiz.  Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olduğu an itibariyle iktidar partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kimseyi ötekileştirmeden bize yapılanları yapmadan çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Böcek, “Göreve geldiğimde Sarısu’da 15 milyon 340 bin TL 2017 yılında masraf yapılıyor bizden önceki başkan tarafından. C piknikten D piknik mesire alanına geçmek için yatırım yapıyorlar. Kredi çekiyorlar D piknik mesire alanına geçmesi lazımken geçmiyorlar, seçimi biz kazanıyoruz ve mafya nedir ben bilmem onlar beni ihaleye soktular. Şimdi yine vermeyip Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verdiler. Expo’da 379 milyon TL para harcandı. Mecliste Cavit Arı önerge verdi “Bütün hükümet yapıyor” diyerek siyaset yapıldı. 379 milyon TL yüzünden Alanya yapılan yatırımlardan oldu. Önemli değil borç yiğidin kamçısıdır. Hiçbir şeyden şüpheniz olmasın söz Muhittin Böcek sözü.  İktidar olmanın mutluluğunu da yaşayacağız’ diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.