DOLAR 32,5509 0.02%
EURO 34,9073 0.16%
ALTIN 2.432,870,41
BITCOIN 2071688-4,14%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Çavuşoğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Çavuşoğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

ABONE OL
17:48 - 7 Ekim 2022 17:48
Başkan Çavuşoğlu teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, kulübe destek veren iş insanlarına ziyaretlerini sürdürdü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayar Garden Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayar, “Alanyaspor bu yerlere kolay gelmedi” diyerek Çavuşoğlu ve ekibini kutladı.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İkinci Başkan Kamil Köseoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile birlikte Alanya Bera Otel Genel Müdürü ve Ruhat Ülgen Cengiz ve Bayar Garden Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayar’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Kulüp Başkanı Çavuşoğlu desteklerinden dolayı Cengiz ve Bayar’a teşekkür ederek, ziyaretin anısına üzerinde isimlerinin yazdığı formayı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Bera Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, Corendon Alanyaspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek başarılar diledi.

Bayar Garden Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Süper Lig’de başarılar dolu 7 yılı geride bırakan şehrimizin reklam ve tanıtım yüzü Corendon Alanyaspor’u sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ederim. Tabii ki Corendon Alanyaspor bu yerlere kolay gelmedi. Bu başarıları elde etmek için gecesini gündüzüne katarak yıllarca mücadele eden Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve ekibini ayrıca kutlarım. Bizler de bu mücadeleye ortak olmak için şehrimizin takımının her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.