DOLAR 32,5014 0.16%
EURO 34,8119 0.23%
ALTIN 2.489,161,11
BITCOIN 2037716-0,33%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Çavuşoğlu’ndan Azerbaycan kahramanlarına destek ziyareti

Başkan Çavuşoğlu’ndan Azerbaycan kahramanlarına destek ziyareti

ABONE OL
16:01 - 26 Mayıs 2022 16:01
Başkan Çavuşoğlu’ndan Azerbaycan kahramanlarına destek ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Azerbaycan ziyareti kapsamında Karabağ’da şehit ve gazi olan kahramanların aileleri için kurulan YAŞAT Vakfı’na ziyarette bulundu.

YAŞAT Vakfı Başkanı Elvin Hüseynov ile bir araya gelen Başkan Çavuşoğlu, Azerbaycan’ın haklı davasında her zaman yanında olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YAŞAT Vakfı Başkanı Elvin Hüseynov, “Bizleri Alanya’da misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehriniz o kadar güzel ki oraya adım attığımız gibi direkt huzur bulduk. Bizleri çok güzel bir şekilde karşıladınız” dedi. Ziyarette karşılıklı hediye takdimi de yapıldı.

AZERSUN’A ZİYARET

Azerbaycan’da temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, Azersun Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdolbari Goozal ve CEO’su Savaş Uzan’ı da ziyaret etti. Karşılıklı hediyelerin takdim edildiği ziyarete Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu da eşlik etti. Bir süre sohbet eden Goozal, Uzan, Akıncıoğlu ve Çavuşoğlu daha sonra öğle yemeğinde bir araya geldi. Goozal ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.