DOLAR 32,3291 0.23%
EURO 35,0859 -0.14%
ALTIN 2.294,620,77
BITCOIN 22762370,82%
Antalya
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Çavuşoğlu’ndan farkındalık örneği

Başkan Çavuşoğlu’ndan farkındalık örneği

ABONE OL
14:39 - 5 Ağustos 2021 14:39
Başkan Çavuşoğlu’ndan farkındalık örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Alanyaspor ile Konyaspor arasında 8 Ağustos’ta hazırlık maçı yapılacak. Seyircili oynanacak bu maçtan elde edilecek hasılatı yangın bölgelerimize bağışlayacağız” dedi.

Alanyaspor Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Çavuşoğlu, 8 Ağustos Pazar günü İttifak Holding Konyaspor ile Alanya’da oynayacağımız hazırlık maçından elde edilecek hasılatın, orman yangınlarında zarar gören bölgeler için bağışlanacağını söyledi.

Ülkemizdeki yangınları üzülerek takip ettiklerini belirten Çavuşoğlu, “Can kayıplarımız oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarımıza başsağlığı diliyorum. İnşallah en kısa zamanda kontrol altına alınır. Biz de sık sık bölgelere giderek çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yanan ve yıkılan evlerin yerine Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yenileri yapılacak. Ormanlarımızda da yanan yerlerin yeniden yeşermesi için seferber olacağız. Alanyaspor olarak biz de projelere ciddi anlamda katkı sağlayacağız” dedi.

Yeni sezonda statlara yüzde 50 kapasite ile seyirci alınacağını kaydeden Çavuşoğlu, “Alanyaspor’umuz ile Konyaspor’umuz arasında 8 Ağustos’ta hazırlık maçı yapılacak. Seyircili oynanacak bu maçtan elde edilecek hasılatı yangın bölgelerimize bağışlayacağız. Aşısı ve testi olan seyirciler stada girebilecek. Hem kendi, hem de çevremizdeki insanların sağlığını tehlikeye atmamak için herkesin aşı olması gerektiğini düşünüyorum. Yeni sezonda statlara yüzde 50 seyirci alınacak. Bu nedenle statlara gelen seyircilerimizin aşılı ve testli olmasını özellikle istiyoruz.” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.