DOLAR 32,5776 0.2%
EURO 34,8476 0.51%
ALTIN 2.416,16-0,67
BITCOIN 2153834-0,08%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Çavuşoğlu’ndan taraftara tribünleri dolduralım çağrısı!

Başkan Çavuşoğlu’ndan taraftara tribünleri dolduralım çağrısı!

ABONE OL
18:07 - 17 Şubat 2022 18:07
Başkan Çavuşoğlu’ndan taraftara tribünleri dolduralım çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor taraftarına seslenerek; “Trabzonspor maçında tribünleri dolduralım” çağrısında bulundu.

‘TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM RAKİPLE UĞRAŞMAYALIM’

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. Hafta mücadelesinde 20 Şubat Pazar günü lider Trabzonspor’u ağırlayacak olan  Alanyaspor’un Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri’nde ki açıklamasında taraftarlara seslenerek hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına tüm futbolseverleri davet etti. Taraftardan Trabzonspor mücadelesinde tribünleri doldurmalarını isteyen Çavuşoğlu, “Bu hafta çok önemli bir rakip ile oynayacağız. Trabzonspor lider konumdadır. Rakip takımların konumunun ne olduğu bizi ilgilendirmiyor. Herkes kendi takımına odaklandığı için bizim için sadece Alanyaspor’un ne yapacağı önemli. Umarım iyi bir maç olur. İzleyenler iyi bir maç izler. Hiçbir maç kolay değildir. Bütün takımlar sahaya çıkarken galibiyet için puan ve puanlar için çıkar. Her takım öyle biz de öyleyiz. Burada önemli olan taraftarımızın stada gelmesi takımımızı desteklemesi. Tabii burada taraftarımızın desteklerken, sadece takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Başka hiçbir şeyle ilgilenmemelerini istiyoruz” dedi.
“ TARAFTARDAN ŞEHRİMİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE HAREKET ETMESİNİ İSTİYORUZ”
24’üncü hafta oynanan Galatasaray maçındaki Alanyaspor taraftarlarının tezahüratına da değinen Başkan Çavuşoğlu, Galatasaray, Avrupa şampiyonu olmuş Türkiyemiz’deki en büyük kulüplerden bir tanesidir. O tezahüratlar bizi üzdü. Onların gerçek Alanyaspor tarafları olmadığını da biliyoruz. Bizim kulübümüzde kesinlikle herhangi bir takım ya da futbolcu aleyhinde kötü söz söylemesine karşıyız. Alanya’mız hoşgörü şehridir. Turizm’in başkentidir. Bugüne kadar en iyi şekilde misafirperverlik yaptık. Bundan sonra da yine öyle yapmamız gerekir. Rakip kim olursa olsun. Hiçbir zaman ayrım yoktur. Herkes aynı saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde hareket etmeli. Söylediğim gibi taraftarımızın sadece Alanyaspor’u desteklemesini rakip takımlarla alakalı hiçbir şeyle ilgilenmemesini rica ediyorum. Alanya’mıza yakışan da odur. Her şeyden önce de tribünleri doldurmalarını rica ediyoruz. Galatasaray maçında bayağı doluluk oranı vardı. Her maçın öyle olmasını temenni ediyoruz. Alanyaspor hepimizin kulübü hepimizin futbol takımı. Burada hepimizin birleşebileceği tek nokta Alanyaspor futbol kulübüdür. Alanyaspor’umuz, her zaman olduğu gibi en iyi şekilde Şehrimizi temsil etmek için mücadele edecek. İnşallah iyi bir maç olur. Herkesin güzel bir maç izleme fırsatı olur” şeklinde konuştu.

‘EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELE VERECEĞİZ’

Alanyaspor’un dört haftalık periyotta oynayacağı maçlar Avrupa hedefinde belirleyici maçlar olabilir mi? Sorusuna cevap veren Başkan Çavuşoğlu, “Daha çok maç var biliyorsunuz. Üç puanlık sistemde çabuk inişler çıkışlar olabiliyor ama biz her zaman söylediğimiz gibi kendi çevremizde hedefimiz vardır. Tabii ki bu müsabakaların bilincindeyiz. Futbolcularımız teknik heyetimizin gözetiminde çalışıyorlar. Zaten en iyi şekilde mücadele vereceklerdir. Gerisi Allah kerim” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.