Alanya Belediyesi Gökbel Güreş Komitesi’nin, Ak Parti hükümetinin eski Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılım talebini reddetmesine yönelik son tepki Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Sibel Dulum’dan geldi.
Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Sibel Dulum, yaptığı açıklamada, Alanya Belediyesi’nin elindeki fırsatı kaçırdığına dikkat çekti.
Başkan Dulum, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Alanya’nın en gözde yaylaları arasında yer alan ve doğanın eşsiz güzelliklerini Alanyalılara sunan
Gökbel Yaylası’nın etkinlikleri bu sene siyasetin gölgesinde kaldı. Bir dayanışma ve bütünleşme havası içinde yapılması gereken Gökbel Yaylası Yağlı Güreş Şenlikleri, MHP’nin bu organizasyonu üstlenmesi nedeniyle arzu edilen birlik ve beraberlik sağlanamadı. Alanya Belediyesi ise bu fırsatı değerlendiremedi. Gökbel Yaylası Yağlı Güreş Şenlikleri’nin bir partinin iradesine bırakılması tüm Alanyalıları incitmiştir.”
ASAYİŞ
01 Ekim 2023ASAYİŞ
01 Ekim 2023MANŞET
01 Ekim 2023ASAYİŞ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023ASAYİŞ
01 Ekim 2023ASAYİŞ
01 Ekim 2023