DOLAR 32,3202 0.2%
EURO 35,1032 -0.1%
ALTIN 2.298,110,92
BITCOIN 23121412,54%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Emir Kır’a Mehmet Şahin’den ziyaret

Başkan Emir Kır’a Mehmet Şahin’den ziyaret

ABONE OL
14:00 - 12 Mayıs 2023 14:00
Başkan Emir Kır’a Mehmet Şahin’den ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin Belçika temaslarında Brüksel Saint-Josse Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bir dizi görüşmeler yapmak üzere Belçika ve Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’e giden Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin iş insanı ve yirmi yıla yakındır dostu olan Muharrem Eryörük ile Belçika Krallığı Eski Devlet Bakanı ve Brüksel Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır’ı makamında ziyaret etti. Yakın dostu Şahin’i kapıda karşıladıktan sonra ikili Belçika ile Türkiye ‘deki belediyecilik anlayışı ve şehir planlaması hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kır:” Değerli ve kıymetli dostlarımın beni makamımda ziyaret etmesi benim için gurur verici oldu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. ” dedi.

Belçika ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şahin “Günümüzde artık resmi diplomatik kanallarına ilaveten şehir diplomasisi önem kazanmış durumda. Biz de Alanya’mızın küresel tanıtımı ve marka imajını yukarılara taşımak için her türlü gayreti gösteriyoruz. Belçika AB’nin başkenti olarak Avrupa diplomasisinin merkezi. Burada kuracağımız güçlü ilişkiler Alanya’mızın önünü daha da açacak.  AB’nin belediyecilik ve yerel yönetim anlayışı ve uygulamaları bizler için rehber niteliğinde. Yürüttüğümüz her türlü görevde bu ilişkileri güçlendirme gayretinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin, ilk Türk Belçika eski Devlet Bakanı ve şimdiki Brüksel Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır’ ı Alanya’ ya davet ederek kendilerini güzel Alanya’mız da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirtti.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.