DOLAR 32,3876 0.19%
EURO 34,9986 -0.23%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 2267013-0,70%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Göktepe, fırtına sonrası üreticiyi yalnız bırakmadı

Başkan Göktepe, fırtına sonrası üreticiyi yalnız bırakmadı

ABONE OL
11:03 - 4 Mart 2022 11:03
Başkan Göktepe, fırtına sonrası üreticiyi yalnız bırakmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da meydana gelen fırtına ve hortumda zarar gören üreticileri mahalle mahalle ziyaret edip hasar tespitine katılan Ziraat Odası Başkanı Göktepe, TARSİM sigortasının önemine vurgu yaptı.

Alanya’da önceki gece saatlerinde çıkan hortum önce ormanlık alanlardaki ağaçları yerinden söktü, ardından bir okulun kiremitlerini uçurdu. Uçan kiremitler, çevrede bulunan araçlara zarar verdi. Ayrıca ilçede hortum, birçok serayı da etkiledi.
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, zarar gören üreticileri ziyaret ederek hasar tespit çalışmalarına katıldı. Çizmeleri giyerek hasar gören seraları yerince inceleyen ve üreticilerin sorun ve taleplerini dinleyen Göktepe, TARSİM Sigortasının önemine vurgu yaptı.
Göktepe, “İlimiz genelinde, özellikle ilçemizde yaşanan fırtına ve hortumdan zarar gören üreticilerimize ve evlerinde hasar oluşan hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alanya Ziraat Odası ailesi olarak Türkler, Yeniköy, Elikesik, Gözübüyük, Soğukpınar, İmamlı, Hocalar, Kestel mahallelerindeki üreticilerimizi ziyaret ettik. TARSİM sigortası olan üreticilerimizi hasar ihbarı üzerine bilgilendirdik. Sigortası olmayan üreticilerimiz için Tarım İlçe Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan tespit komisyonuna yönlendirdik. Allah bütün üreticilerimizi daha büyük afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.