DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3,82%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Karadağ: “Kötü haber vermek istemem ama bir gider yüz geliriz”

Başkan Karadağ: “Kötü haber vermek istemem ama bir gider yüz geliriz”

ABONE OL
14:58 - 18 Ocak 2023 14:58
Başkan Karadağ: “Kötü haber vermek istemem ama bir gider yüz geliriz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin muhtemelen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını söyleyen Karadağ, “CHP seçimlere hazır tek partidir. Bütün örgütlenmemizi yapmış bulunmaktadır. Seçimlerde de birinci parti çıkacağımız kesin gözüküyor” dedi.

Alanya’daki ulaşımla ilgili sorunlara değinen Karadağ, D-400 Karayolu, Demirtaş Kavşağı’nda meydana gelen kazaların ve can kayıplarının önüne geçilmesi için bölgeye sinyalizasyon sisteminin yapılması talebi ile Karayolları 13. Şube Müdürlüğü’ne dilekçe verdiklerini hatırlattı. Karadağ, “Bir can kaybı daha yaşanmadan bir an önce tedbir almak zorundayız. Şimdilik yapılacak olan 10 tane ışık. Eğer bunlar yapılamayacaksa biz aramızda para toplayıp yapmaya hazırız” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Karadağ, Alanya’da CHP’den AK Parti’ye geçen Zehra Korkmaz ve rozetini takan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun açıklamalarına yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Karadağ, “O vatandaşımıza hayırlı olsun. İnsanlar hür iradesi ile parti değiştirebilir. Partimiz konusuna gelince, ben 30 yıldır CHP’deyim. Bu arkadaşımızı da görsem bile tanımam, şuanda medyada tanıdım. Kendisine saygı duyuyorum. Ancak bir kişinin AK Parti’’ye geçmesi bunları bu kadar sevindirecekse onlara kötü bir haber vermek istemem ama bir gider on hatta yüz geliriz” ifadelerini kullandı.

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın son günlerde zincir marketlerin peşi sıra açıkladıkları fiyat sabitleme kampanyalarının tamamen seçimlere yönelik AK Parti’nin algı yönetimi olduğunu yönündeki açıklamalarını da hatırlatan Karadağ, şunları söyledi: “Emekliye zam, çalışana zam, EYT’liye emeklilik dile müjdeler deniyor. Ama ortada hiçbir şey yok. Zam yaptık dedikten sonra bütün ürünlerin en az yüzde 50 fiyatları arttı. Ben emekliyim, yüzde 30 zam dediler, bu para hesabımıza geçmeden zaten elimizden alındı. Mutfak, bu iktidarı devirecek. Bunun lamı cimi yok. İstedikleri kadar müjde desinler, algı yapsınlar. Bunlar altı boş ve kof. Bir yıl önceki geçim standardı düşmüş durumda. Bu seçim yatırımları halkımızı kandırmaya yetmeyecek. Artık iktidar olamayacaklar. Geliyor gelmekte olan, Kemal Kılıçdaroğlu mutlaka cumhurbaşkanı olacak” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.