DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Karadağ’dan o eleştirilere yanıt

Başkan Karadağ’dan o eleştirilere yanıt

ABONE OL
15:14 - 7 Aralık 2022 15:14
Başkan Karadağ’dan o eleştirilere yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.
Alanya Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda oy çokluğu ile kabul edilen Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Karayolları Müdürlüğü şantiyesinin Mahmutlar Mahallesi’ne taşınması ve o bölgeye Millet Bahçesi yapılması kararına yönelik değerlendirmelerde bulunan Karadağ, daha önce de yeşil alan hassasiyeti gereği kararı desteklediklerini hatırlattı.
Karayolları Müdürlüğü’nün olduğu alan için betonlaşma arzularının olduğunu ve bu nedenle Millet Bahçesi yapılmasının daha uygun bulduklarını söyleyen Karadağ, şantiyenin taşınacak olduğu Mahmutlar Mahallesi’nden yükselen eleştirilere de karşılık verdi. CHP Mahmutlar Mahalle Teşkilatı ile konu üzerine toplantı yapıp istişare ettiklerini belirten Karadağ, “Mahalle teşkilatında arkadaşlarımız ile yeşili korumak açısından karar doğrudur ve teklif edilen yerin doğru olduğu konusunda mutabakata vardık” dedi. Karadağ, CHP belediye meclis üyeleri ile de bir toplantı yaptıklarını ifade ederek “Meclis üyeleri ile de komisyondan geldiği şekliyle onaylama kararını aldık. Toplantıda bulunmayan Nazmi Zavlak ise daha sonra karara katılmayacağını belirtti. Onun kararına da saygı duyuyoruz. Bu alanın yapılmasında bir teklifimiz oldu; 50 metrelik yola cephe olan alanlarda minimum 25 metre yapılaşma olmasını istemedik. 30 metrelik yola da 10 metreyi önerdik. Komisyon kabul etti.” dedi.
Mahmutlar Mahallesi’nde yaptıkları toplantıda asfalt plenti konusunda çekinceleri dinlediklerini aktaran Karadağ, “Eğer asfalt plenti kurulursa sizlerle beraber eylem yapmaya söz veriyorum dedim. Asfalt plenti konusunda bilgilendirme istedik. Kalıcı olmadığını öğrendik. Burada ciddi kararımız vardı. Herkes istediği gibi yorum yapabilir. Ama doğru bilgi budur. Gönül rahatlığı ile meclisteki karara evet dedik. Ama işin de takipçisi olacağız. Asfalt plentinde yama çalışması için depolama yapılacak ve konaklama için kullanılacak. Ayrıca Mahmutlar gibi ilçe olmaya namzet bir mahallemize bir takım devlet yatırımlarının gelmesi de kaçınılmaz bir güzellik olacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Alanya Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen karar CHP’li Nazmi Zavlak ve İYİ Partili Hasan Basar’ın ret oyuna karşın oy çokluğu ile kabul edilmişti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.