DOLAR 32,5751 0.14%
EURO 34,9075 0.67%
ALTIN 2.440,640,34
BITCOIN 21731360,73%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Mehmet Şahin’e Ahmet ve Ela Bebek sürprizi I FOTO GALERİ

Başkan Mehmet Şahin’e Ahmet ve Ela Bebek sürprizi I FOTO GALERİ

ABONE OL
09:10 - 29 Eylül 2022 09:10
Başkan Mehmet Şahin’e Ahmet ve Ela Bebek sürprizi I FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO9 Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, sosyal hizmet anlayışı gereği kurdukları ve amatör ruhla çalışmasına rağmen profesyonel işlere imza atan ALTSO Tiyatro Kulübü’nü dün akşam bir kez daha Açık Hava Tiyatrosu’nda binlerce sanatsever ile buluşturdu.

Mehmet Şahin, “Kısa sürede gönüllerde taht kuran kulübümüz bugün Şaka Gibi Dünya adlı oyununu sahneledi. Oyunumuza sanatsever halkımızın yanı sıra aziz şehitlerimizin yakınları ve Alanya Huzurevi’nde yaşayan kıymetli büyüklerimiz de katılarak bizleri onurlandırdılar. Oyun öncesi SMA hastası Ahmet ve Ela bebeğimizin anneleri sürpriz yaparak yavrularımızın resminden oluşan tabloyu hediye ettiler.

Açık havayı dolduran binlerce sanatseverin, Alanya halkının sevgisine ve teveccühüne mazhar olmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tiyatro kulübümüz sadece yetişkinler için değil gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik de oyunlar sahneliyor. Eğitim ve öğretim yılında okullarımıza giderek gençlerimizi ve çocuklarımızı sanatla buluşturan ALTSO Tiyatro Kulübü, bu yönüyle Alanya’mızdaki tüm kesimleri de kucaklayarak bizlerin koyduğu sosyal hizmet hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Her zaman halka açık ve ücretsiz sahnelediğimiz oyunlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması yönündeki çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile başta bugün bizleri yalnız bırakmayan Alanya’mızın kıymetli halkına, tiyatro kulübümüzün yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız çok şey var” dedi.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.