DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113,26%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Özkan, esnafın sıkıntılarını dinledi

Başkan Özkan, esnafın sıkıntılarını dinledi

ABONE OL
13:46 - 22 Şubat 2022 13:46
Başkan Özkan, esnafın sıkıntılarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve ekibini ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, “Elbirliğiyle problemleri çözeceğiz” dedi.

Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, bugün Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve ekibiyle kooperatif binasında kahvaltıda buluştu.

Kooperatif Başkanı Akıllı ve ekibi Demirtaş otobüslerinin yolcu almaması gereken yerlerden yolcu almasına ilişkin denetim yapılması, Utopıa Otel ile Atatürk Anıtı arası sınırlı bir otobüsün çalışması, bir otobüsün Dinek’e kadar gidip gelmesi, akaryakıt fiyatlarına ilişkin düzenlemenin yapılmasının talep edilmesi, ilçede kullanımı giderek artan ‘BinBin’ şirketine ait elektrikli scooterların kaldırılmasına ilişkin şikayet ve talepleri bindirdi.

Bu talepler üzerine Oda Başkanı Özkan ise kooperatif yönetimini, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile buluşturma sözü verdi.

Odanın her üyesini dinleyip, sorunlarının çözümü için çalışma yaptıklarını söyleyen Özkan, “Kooperatif Başkanımız ve ekibi ile bir araya gelip onların sorunlarını dinledik. Bize gelen her davete katılmaya özen gösteriyor, derdi olan her üyemizin de derdini çözmenin çarelerini arıyoruz. Kimi kısa, kimisi orta ve kimisi de uzun vadede çözülebilecek sorunları çözüp, üyemizin ulaşım sektörüne sorunsuz hizmet etmesi noktasında oda yönetimi olarak çalışıyoruz. Alanya’da ulaşımın sorunsuz sürmesi için de üyemiz ile olduğu gibi yerel yöneticilerle de el birliği ile çalışıyoruz ve çalışacağız da. Yerel yöneticilerimizle el ele verip, ulaşımda hem taşınan, hem taşıyanın mutlu olmasını hedefliyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.