DOLAR 32,5731 0.28%
EURO 34,7212 -0.09%
ALTIN 2.487,710,14
BITCOIN 20530313,60%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Şahin’den ALTSO başkan adaylarına teşekkür I FOTO GALERİ

Başkan Şahin’den ALTSO başkan adaylarına teşekkür I FOTO GALERİ

ABONE OL
11:54 - 7 Temmuz 2022 11:54
Başkan Şahin’den ALTSO başkan adaylarına teşekkür I FOTO GALERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in, ekonomi alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra sanata da verdiği değeri göstermek amacıyla 2019 yılında kurduğu ALTSO Tiyatro Kulübü’nün dün Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda sergilenen “Yatağımda Ceset Var” isimli oyununu büyük beğeni topladı.

Sahnelenen gösteri Alanya halkından büyük beğeni toplarken; oyuna sponsor olan ALTSO başkan adayları Eray Erdem, Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz de oyunu en ön sıradan izledi.

Dün akşam Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenen ve Alanya halkı tarafından büyük beğeni toplayan “Yatağımda Ceset Var” isimli oyunun ardından açıklamalarda bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin; “Sosyal hizmet anlayışımız gereği 2019 yılında kurduğumuz ve ilk perdesini 27 Mart 2020 Dünya Tiyatrolar Günü’nde açan ALTSO Tiyatro Kulübü’müz salonlara sığmaz oldu. Kulübümüz bugün yoğun ilgi gören Yatağımda Ceset Var isimli oyununu Açık Hava Tiyatrosu’nda da binlerce seyirci ile buluşturdu.

SMA hastası Ela bebeğimiz ile tedavi süreci başarıyla devam eden Ahmet bebeğimizin anne ve babası, oyunumuza sponsor olan ALTSO başkan adayları Eray Erdem, Bilal Gömeç ve Tunahan Toksöz’ün de izleyiciler arasında yer aldığı oyunumuz; her zamanki gibi kıymetli Alanya halkından büyük beğeni aldı” dedi.

“BUGÜNE KADAR 20 BİNİN ÜZERİNDE SANATSEVERE ULAŞTIK”

ALTSO Tiyaro Kulübü’nde bugüne kadar 20 binin üzerinde sanatsevere ulaşıldığını ve onlarca yetişkin oyunu sahnelendiğini söyleyen Başkan Şahin, “Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik de çok sayıda oyun sahneledik. Köy okulları dahil olmak üzere pandeminin sona ermesiyle birlikte 40 okula giderek çocuklarımızı sanatla buluşturduk. Her zaman halka açık ve ücretsiz sahnelediğimiz oyunlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması yönündeki çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile başta bugün bizleri yalnız bırakmayan Alanya’mızın kıymetli halkına, tiyatro kulübümüzün yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız çok şey var” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.