DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0980 -0.09%
ALTIN 2.295,300,80
BITCOIN 22763680,69%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Şahin’den ambulans duasına davet

Başkan Şahin’den ambulans duasına davet

ABONE OL
16:06 - 26 Ağustos 2021 16:06
Başkan Şahin’den ambulans duasına davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

GÖKBEL SAĞLIK OCAĞI VE AMBULANSLARIN DUASI YAPILACAK

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin tarafından tadilatı ve iç tefrişatı yaptırılan Gökbel Sağlık Ocağı’nın açılış duası yarın Cuma namazı sonrası Gökbel Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca yine Başkan Şahin tarafından Gökbel, Çayarası ve bölge yaylalarına kazandırılan iki adet tam teşekküllü ambulans için de kurban kesilecek.

GÖKBEL SAĞLIK OCAĞI’NDA AŞI DA YAPILACAK

Başkan Şahin tarafından tadilatı ve iç tefrişatı yaptırılan Gökbel Sağlık Ocağı’nda Covid-19 aşısı için randevu alan yayla sakinlerine yarın aşı da yapılmaya başlanacak. Alanya’da hastanelerde ve sağlık ocaklarında Covid-19 aşısı için oluşan yoğunluğun da Gökbel Sağlık Ocağı sayesinde azaltılması hedefleniyor. Bu sayede yayla sakinlerinin zaman kaybı da önlenecek.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Yarın gerçekleştirilecek Gökbel Sağlık Ocağı’nın açılış duasına tüm Alanya halkını davet eden Başkan Şahin, “Bölge halkının talebi doğrultusunda Gökbel Sağlık Ocağı ile ambulanslarımızı yaylalarımıza kazandırdık. Allah’ın izniyle açılış duamızı da yarın gerçekleştireceğiz. ALTSO hizmet binamız önünde ambulanslarımız için gerçekleştirdiğimiz dua törenine katılan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve desteklerinden dolayı Antalya İl Sağlık Müdürümüz Dr Ünal Hülür’e ve İlçe Sağlık Müdürümüz Dr Nadir Aldemir’e bir kez daha çok teşekkür ederim” dedi.

DOKTOR 3 GÜN GÖREV YAPIYOR

Bilindiği gibi son 2 yıldır atıl vaziyette duran Gökbel Sağlık Ocağı’nın tadilatı Başkan Şahin tarafından yaptırılmış, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü Gökbel Sağlık Ocağı’nda doktor görev yapmaya başlamıştı.

AMBULANSLAR 7/24 GÖREVDE

Başkan Şahin tarafından Gökbel ve Çayarası yaylalarına kazandırılan iki adet tam teşekküllü ambulans da 7/24 bölgedeki yayla sakinlerine hizmet vermeye devam ediyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.