DOLAR 32,3712 0.15%
EURO 34,9660 -0.33%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2266673-0,25%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Şahin’in ambulansları 2022’de göreve başladı

Başkan Şahin’in ambulansları 2022’de göreve başladı

ABONE OL
08:21 - 2 Temmuz 2022 08:21
Başkan Şahin’in ambulansları 2022’de göreve başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in geçen yıl bölge halkının talebi doğrultusunda sayın alıp hediye ettiği ambulanslar Alanya’nın yaylalarında hizmet vermeye bu yıl da başladı.

Başkan Şahin, dün Gökbel Yaylası’na giderek sağlık personelini ziyaret etti.

Başkan Şahin, “Geçtiğimiz yıl tadilatını yaparak yöre insanımızın hizmetine sunduğumuz Gökbel Sağlık Ocağı’nda Sağlık Personel kadrosuna ilave olarak Doktor arkadaşımız da göreve başladı. Bölgeye kazandırdığımız tam teşekküllü 2 adet ambulansın da Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası, Gökbel, Karapınar, Dikmetaş, Çökele, Kadıyakası, Köprübaşı, Gödüre, Gömürgen ve Samsa gibi daha birçok Yaylamızda hizmetini sürdürmesi ile beraber yayla sakinlerimizin sağlık konusundaki talepleri de büyük ölçüde karşılanmış oldu. Bizler de arkadaşlarımız ile birlikte 18. Tokar Şenlikleri öncesinde hem günümüzü güzel yaylamız Gökbel ve Çayarası’nda geçirmek hem de sağlık ve güvenlik konularında geçtiğimiz yıldan itibaren başlayan hizmetleri yerinde görmek için yöre halkımızı ziyaret ettik. Yöre halkının sağlık konularında yaşanan gelişmeler karşısındaki mutluluğunu paylaştık. Doktor arkadaşımıza görevinde başarılar diledik. Gökbel semt pazarında fedakar üreticilerimizi de ziyaret ettik, Çayarası’nda esnaf dostlarımızı ziyaret edip onların talep ve düşüncelerini aldık.
Bizleri her zamanki gibi sıcak biçimde karşılayan Muhtarımız Şerafettin Yiğit ve kadirşinas yöre halkına konukseverlikleri için teşekkür eder, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.