DOLAR 28,9214 0.07%
EURO 31,4528 -0.05%
ALTIN 1.925,350,08
BITCOIN 12023715,40%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

15:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Şahin’in sokak hayvanları projesi büyük ilgi gördü

Başkan Şahin’in sokak hayvanları projesi büyük ilgi gördü

ABONE OL
19:39 - 6 Ekim 2022 19:39
Başkan Şahin’in sokak hayvanları projesi büyük ilgi gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Belediye Başkan Adayı Başkanı Mehmet Şahin, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, sokak hayvanları ile ilgili olarak gerçekleştirmeyi planladığı projeyi açıklarken, bu proje iki günde her kesimden büyük ilgi gördü.

Sokak hayvanlarının yemek ve barınma gibi ihtiyaçları için ALTSO başkanlığı döneminde önemli destekler sunan Başkan Şahin’e son projesi nedeniyle de hayvan severlerin yanı sıra toplumun genin kesimlerinden destek ve teşekkür yağdı.

Başkan Şahin, otellerde ve turizm işletmelerinde artık olarak kalan yemekleri, kuracakları işletme tesisinde işleyerek sokak hayvanları için mamaya dönüştüreceklerini açıkladı. Başkan Şahin, bu sayede israfı da önlemek istediklerini belirterek, “650 den fazla turizm belgeli tesisi ve güçlü ekonomisi olan Alanya’mızda bu gibi projeler ile sokak hayvanlarımızın daha güzel şartlarda yaşamasına olanak tanıyacağız” dedi.

Başkan Şahin, önceki gün yaptığı açıklamasında şunları söylemişti: “Biz insanlar, Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği dünyamızı binlerce yıldır hayvanlarla birlikte paylaşıyoruz. Onların varlığı bizler için bazen yaşam kaynağı oldu, bazen iş hayatımızın ayrılmaz parçası oldular, bazen de bizlerin en iyi dostu oldular. Bu nedenle hayvanlara karşı adil olmak zorundayız. “ Önce insan” yerine “önce canlı” anlayışını benimsememiz tüm doğanın refahını sağlamamız açısından büyük bir adımdır. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü olması sebebiyle hayvan kavramı üzerinde durulsa da biz yöneticilerin asıl görevi hayvanları sözde değil özde korumak ve bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektir. Bu vesile ile ben buradan gelecekte Alanya’mıza kazandırmayı hedeflediğim bir projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yüce Rabbim nasip eder de Alanya Halkı bize bu güzel şehrimize hizmet için yetki verirse verirse otellerde ve diğer tüm turizm işletmelerinde artık yemekleri toplamak kaydıyla kuracağımız işleme tesisinde sokak hayvanları için mama imalatı yapacağız. 650’den fazla turizm belgeli tesisi ve güçlü ekonomisi olan Alanya’mızda bu gibi projeler ile sokak hayvanlarımızın daha güzel şartlarda yaşamasına olanak tanıyacağız. Özetle yine ‘O iş bende’ diyorum. Hayvan sever dostlarımızın da desteği ile evelAllah yapamayacağımız iş yok. Birlikte başardık, birlikte sahip çıkacağız. Her şey Alanya’mız için.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.